02-12-2017, 06:05 PM
(02-12-2017, 05:41 PM)marmaq نوشته: ببخشید که این سوال رو از شما میپرسم و وقتتون رو میگیرم، اما لطف کنید و باتوجه به دانش و تجربه تون، اگر امکانش هست بفرمایید کدوم کشور ها و یا کدوم دانشگاهها به شرایط من نزدیکه؟
متشکرم از محبت شما
خواهش میکنم، تا جایی که اطلاعات اجازه بدهد راهنمایی میکنم.
اول موضوعات انجمن زیر را مطالعه کنید
مدیریت
دوم اینکه کدام کشور بحث بسیار مهم و بیشتر شخصی است، اگر قصد اقامت و یافتن شغل پس از تحصیل را داشته باشید باید به زبان کشور مقصد مسلط باشید (یا در حال حاضر مسلط باشید یا در زمان تحصیل به آن زبان تسلط یابید)، شرایط کاری در ارتباط با رشته تحصیلی را باید بسنجید و ... .
به نظر من آلمان، هلند، سوئد یا حتی سوئیس کشورهای خوبی هستند، اما تا خود شما تصمیم گیری نکنید این مسائل بی اهمیت خواهد بود، برای دانشگاه باید ایمیل ارسال کنید، معمولا برای این کار باید برای دانشگاه های ایده آل، متوسط و حد پایین اقدام کنید، از آنجایی که تنها هزینه مکاتبه صرفا چند ایمیل و کنی تحقیق در ارتباط با اساتید است، فکر نمیکنم کار سختی در پیش داشته باشید.
@Torkan در ارتباط با رشته مدیریت اطلاعات خوبی دارد، اگر سوالی داشتید در همان انجمن نام ایشان را با یک @ قبل از آن تایپ کنید تا ایشان شما را راهنمایی کنند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید