03-12-2017, 04:08 PM
(03-12-2017, 12:13 AM) نوشته: با سلام
من یک سوال داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید،بنده میخوام با یک خانم فیلیپینی که در ژاپن زندگی میکنه و اقامت دایم ژاپن رو داره ازدواج کنم،ایشون پیشنهاد میکنه که بیاد ایران و باهم ازدواج کنیم بعدش برگرده ژاپن ازدواج مارو اونجا ثبت کنه و برای من دعوتنامه بفرسته که بتونم از آون طریق ویزای ازدواج ژاپن رو دریافت کنم،البته هدف من گرفتن همین ویزا هست،میخواستم بدونم اگه ما در ایران ازدواج کنیم ایشون تابعیت خودش و اقامت ژاپن رو از دست میده؟ یا اگه بعد ازدواج ثبت رسمی نکنیم و درخواست شناسنامه ایرانی برای ایشون نکنیم تابعیت خودش همچنان باقی میمونه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار باید کرد تا مشکلی برای تابعیت و اقامت ژاپن ایشون پیش نیاد.
سلام
بر طبق ویکی پدیا و چند منبع غیر رسمی شما با چند مشکل بسیار جدی رو به رو هستید. (این پاسخ بر اساس منابع غیر رسمی است، به هر حال کلیت موضوع را میتوان به منابع غیر رسمی ارجاع داد)
1. برای دریافت شهروندی ژاپن، (فارغ از مراحل و سایر نیازمندیها) شما باید مدارکی دال بر ترک شهروندی خود ارائه دهید و اداره مربوطه از کشور مقصد استعلام خواهد کرد، البته گفته شده همیشه اتفاق نمیافتد اما منبع رسمی پیدا نشد.
پس شما باید (باید قانونی، پیش نیاز قانونی) نابعیت ایران را ترک کنید و این موضوع مسئله کمی نیست (برای این کار باید حداقل 25 سال سن داشته باشید).
2. تابعیت ژاپن از طریق خون منتقل میشود و ایشان احتمالا به دلیل مهاجرت و پس از ازدواج با شما و دریافت اجباری و ناگزیر اقامت قانونی ایران از این کشور اخراج خواهند شد{{برخلاف ایران که اگر سمت رسمی نداشته باشید، قانونی دال بر اخراج شما از کشور وجود ندارد و افراد زیادی هستند که دوتابعیتی هستند و هرچند این کار خلاف قانون ایران است اما در ایران زندگی میکنند و اخراج نشدهاند.(البته این موضوع یک تئوری است و در عمل ممکن است که این مهم اتفاق نیافتد).
3. به منظور مهاجرت نمیتوان از طریق ازدواج غیر رسمی (ازدواج موقت) اقدام کرد، ازدواج رسمی نیز غیر ممکن است که در شناسنامه ثبت نشود، که اگر نشود غیر قانونی است.
به ایشان شناسنامه ایرانی تعلق نمیگیرد بلکه صرفا پاسپورت ایرانی تعلق خواهد گرفت.
بهتر است از مراجع رسمی موضوع را پیگیر باشید یا از وب سایت های رسمی قوانین مهاجرتی ژاپن را مطالعه کنید.
نکته: از ایشان بخواهید از مبادی رسمی ژاپن موضوع را بپرسند (اخراج در صورت ازدواج با یک فرد ایرانی) که راحتترین راه همین است و به سرعت به نتیجه میرسید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید