11-12-2017, 07:46 AM
(10-12-2017, 11:05 PM)AmirKing نوشته: سلام دوستان من برای ترم اسپرینگ 2018 آمریکا و وینتر 2018 کانادا مستر مکانیک پذیرش داشتم دو دانشگاه در یک سطح هستند تقریبا از نظر رنک ولی من رنک برام زیاد مهم نیست چون کلا کریرم رو توی صنعت میبینم نه تو دانشگاه و آدکادمیا.
ویزای هر دو رو داشتم که سر انجام بخاطر امتیازات بیشتر کاناد که شامل اقامت راحت تر و امکان دیدار با خانواده بود تصمیم گرفتم بیام کانادا. این چند روزی که اینجا هستم در مورد شغل ها توی رشته خودم سرچ کردم و به این نتیجه رسیدم که توی رشته من مخصوصا زمینه کاری من شغل ها خیلی محدود هست و شرایط استخدام سخت به طوری که باید حداقل PEng داشت مخصوصا انتاریو که باید PEO داشت و در استانی که الان هستم (کبک) هم شغل خیلی کم هست برای مکانیک بر خلاف امریکا. از طرفی اقامت گرفتن هم به سادگی فکر میکردم و تو ایران تبلیغ میکردن نیست و اینجور که متوجه شدم اگر از کبک خارج بشم تنها راه اقامت گرفتن اقدام از طریق اسکیل ورکر هست که به اندازه ی گرفتن گرین کارت امریکا دردسر داره و زمانبره. حالا با توجه به اینکه ویزای امریکام تا 10 روز دیگه باطل میشه باید زود تصمیم بگیرم که برم امریکا ولی قبلش باید از چند تا سوال مطمئن بشم تا بتونم درست تصمیم بگیم ممنون میشم سوالاتم رو هر کدوم رو اطلاعی دارید جواب بدید.
1- آیا بعد از گرفتن اقامت یا شهروندی کانادا میشه به راحتی برای کار های داخل امریکا اپلای کرد؟
2- آیا گرفتن اقامت کانادا از طریق اسکیل ورکر برای کسی که مسترش رو در کانادا گرفته یک پروسه شانسی و طولانیست؟ یا به محض رسیدن به امتیاز مورد نظر اقامت رو میدن. کلا اگر مراحلش رو میدونید بگید چون اینجا هر کس یه چیی میگه. (منظورم استان خاصی نیست مثل ساسکاچون که شراط ویژه ای داره و...)
3- اینها اولویت های من هستند به ترتیب اهمیت(1-کار 2-اقامت3-امکان خروج از کشور برای مسافرت یا دیدن خانواده 4-نداشتن استرس در دوره تحصیل 5- سطح زندگی 6-درامد 7-پذیرفته شدن در جامعه 8-هزینه 9-آب و هوا)
لطفا از دوستانی که در هر دو کشور بودن با توجه به این اولویت ها توصیه ای دارن به من بکنند. (البته متوجهم کسی نمیتونه برای کسی دیگه تصمیم بگیره)
متشکرم
@AitUniversity
@M1KE
@Babak
1- بله، خیلی راحت (من تو پروسه اش هستم)
2-شما اگر در ایران مستر داشتید و سابقه کار حداقل یکساله، که همین الان هم میتونید روی آیلتسون فوکوس کنید و برای اقامت اقدام کنید، پروسه اصلا خاص نیست، اگر اینارو ندارید استانی که هستید یکی از راحتترین روش های اقامت رو داره
3- پیشنهادم کاناداست - شما مطمئنا نیاز خواهید داشت در آینده Peng بگیرید اما وقتی مشغول به کار شدید نه الان - استان انتاریو و شهرهای London- windsor و... بازار کار خیلی خوبی برای رشته شما داره و دوستان من الان تو خط فورد - بی ام و و پلت فرم Toyota Rav 4 دارن کار میکنند اینجا
بهرحال تصمیم با خودتون
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ، نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی