31-12-2017, 07:35 PM
(07-12-2017, 03:04 PM)Industrialll نوشته: باسلام. دوستان و همراهان عزیز، مبحث پذیرش گرفتن برای من هم خیلی گنگه. به سایت دانشگاهها مراجعه می کنم اما اطلاعات چندانی دستگیرم نمیشه. واقعا نمیدونم باید از کجا شروع کرد. پیدا کردن اساتید و ارتباط با اونا یا پیدا کردن موقعیت خالی توی دانشگاهها. از طرفی برای مهندسی صنایع توی بسیاری از کشورهای اروپایی کورسی تعریف نشده و به نظر میرسه گزینه های روی میز، زیاد نباشند. به هر حال ممنونتون میشم با توجه به شرایطی که دارم راهنمایی کنید که چه کشور اروپایی و عموما پذیرش در چه دانشگاههایی با شرایط من راحت تر و بهتر همخونی داره.
لیسانس دانشگاه آزاد قزوین معدل ۱۴،۹۸
فوق لیسانس دانشگاه آزاد تهران جنوب معدل ۱۸،۰۷
نمره پایان نامه ۱۹،۷۵
زبان در حال خوندنم منتها فکر میکنم بالای ۶،۵ رو بتونم کسب کنم
دو تا مقاله یکی isi و یکی هم اسکپوس دارم (Eng)
بازم ممنونم دوستان
سلام
هر دو روش را همزمان انجام دهید، به نظر من برای دانشگاه های معمولی اقدام کنید، اینکه چه کشوری و کدام دانشگاه بیشتر به منابع مالی شما بستگی دارد.
(22-12-2017, 09:47 PM)dashhamid68 نوشته: با سلام و تشکر بی اندازه از زحمات شما، شرایطم رو میگم و ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
پسری هستم 28 ساله
لیسانس تربیت بدنی سال 91 معدل 17.30 از دانشگاه پیام نور اصفهان
فوق لیسانس تربیت بدنی گرایش حرکات اصلاحی و آسیب شناسی ورزشی سال 93 از دانشگاه دولتی شهرکرد (بدون ارایه پایان نامه و مقاله و پروژه علمی(آموزش محور)
دارای مدرک مربیگری شنا ، مربیگری فوتبال ، مربیگری والیبال ، همچنین مدرک ماساژ ورزشی و غریق نجات ( تو هرکدوم از این زمینه ها حدود یکی دوسال تجربه کار دارم ولی چون جاهایی که کار میکردم مراکز خیلی خاصی نبوده و طبق قرارداد خاصی نبوده، سابقم احتمالا جایی ثبت نشده و سند و مدرکی واسه ارایه سابقه کار ندارم .مگر اینکه بخوام یه گواهی ازشون بگیرم )
حدود دوسال هم سابقه تدریس بعنوان مربی و معلم ورزش در مدارس غیر انتفاعی و دانشگاه دارم
بیرون از ایران دوست و آشنایی ندارم و تا به حال هیچ سفری بیرون از ایران نداشتم .
بنده تصمیم دارم واسه حدود 2 سال دیگه اقدام به مهاجرت کنم، تو این دو سال باید زبانم رو تقویت کنم و مدرکشو بگیرم و کمی هم پول پس انداز کنم چون فعلا هیچ سرمایه ای ندارم
سوالم از شما دوستان :
1- طی این دو سال بغیراز تقویت زبانم به نظرتون باید برای مهاجرت از طریق تحصیلی یا کاری چه کارهایی انجام بدم تا شرایطم بهتر بشه؟ بیشتر روی چی کار کنم ؟(لازمه سابقه کارم رو تو زمینه خاصی بالا ببرم یا مدرک و مهارت خاصی کسب کنم یا .... ؟)
2- و به نظرتون برای بنده مهاجرت از طریق تحصیلی راحت تر و ممکن تره یا ازطریق کاری ؟ از طریق تحصیلی برام بهتره و شرایط بهتری ایجاد میکنه یا از طریق کاری ؟
3- اگه از طریق کاری بخوام اقدام کنم تو چه رشته شغلی باید اقدام کنم ؟
پیشاپیش تشکر میکنم از حسن توجه شما عزیز دل
سلام
مهاجرت به کدام کشور؟
1. از طریق تحصیل؟ برای ادامه تحصیل به کشور مورد نظر مراجعه کنید و شغل مناسب پیدا کنید.
2. بدون شک از طریق تحصیل راحت تر است.
3. کاملا به کشور مورد نظر بستگی دارد.
(31-12-2017, 05:49 PM) نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
ممنون میشم یکی از دوستان که اطلاعات مناسب داره به این پرسش پاسخ بده ؟؟؟
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی شیمی از دانشگاه امیرکبیر هستم و معدل درسیم 15.90 بوده و یک مقاله هم دارم isi .لیسانسم در دانشگاه گلستان با معدل 14.93 گذروندم و نمره تافلم 95 بوده است .
همسر بنده که ایشون هم لیسانس و فوق مهندسی شیمی دانشگاه امیر کبیر بودن تا چند وقت دیگه دفاعش رو انجام میده ، اصرار به رفتن از ایران و گرفتن پذیرش در کشور کانادا داره .اینم بگم 2 سالی هست من درسم تموم شده .
من خودم احساس میکنم شرایط احراز فاند تحصیلی رو ندارم و ایشون با صحبت هایی که کرده و شرایط مناسب درسیش مطمئن به گرفتن فاند هستش .همسرم به بنده پیشنهاد کردن که از ویزای همسر استفاده کنم و به همراه ایشون برم کانادا .
حالا سوالم اینه اولا با این شرایط خودم شانس دارم پذیرش دانشگاهی رو بگیرم که حداقل هزینه ای برای تحصیل ازم نخواد و مهم تر اینکه اگه من با ویزای همسر از ایران برم به کانادا آیا شانس پیدا کردن کار اونجا هست ؟ چون فک نکنم فاند ایشون کفاف هردومون رو بده و یا بعدش شانسی برای موندن باشه اونجا .
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان
سلام
شما از طریق ویزای همراه که اجازه کار دارد به کانادا مراجعه کنید، سپس به سرعت در پی یافتن شغل باشید. اگر حقوق دریافتی شما مناسب باشد، میتوانید نیمه وقت تحصیل کنید تا مدرک تحصیلی کانادایی کسب کنید و امید بیشتری به یافتن شغل تخصصی تر و با درآمد بیشتر در آینده داشته باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید