(22-01-2012, 01:50 PM)saeed_oroomy نوشته: تاریخ اعزام با توجه به مدرک تحصیلی و تعداد متقاضی هستش.....و در سالهای متفاوت تغییر میکنه....مثلا امسال ممکنه شما دفترچه بفرستید و 1 سال دیگه اعزام بشید یا ممکنه 9 ماه دیگه اعزام بشید....اگر دوست شما تاریخ اعزامش 1392 زده باشه و شرایطش هم مثل شما باشه....احتمالا اولین تاریخ اعزام ممکن شما هم 1392 خواهد بود.....که دلیلش تعداد زیاد مشمول با مدرک دیپلم هستش.....دوست شما دقیقا کی پست کرده و کی اعزام میشه؟؟؟ممنون از راهنماییتون
دوستم 14/10/139 پست کرد منم همون موقع پست کردم!(ولی من اشتباهی کردم و معافیت رو زدم!! آی! )
اعزامش هم افتاده آذر 1392 (چون متولد آذر هست)،حالا منم اگه مثل دوستم بودم، دیگه این ترس و لرز رو نداشتم و با خیال راحت درسم رو میخوندم!
بزرگترین ترس و سوال من اینه:کسی که تو معافیت پزشکیش رد بشه، تاریخ اعزامش فرقی میکنه با کسی که معافیت پزشکی نگرفته؟(یعنی مثلا،فکر کنن عمدا معافیت پزشکی گرفتم و تاریخ اعزامم رو برای تنبیه زود تر بزارن)
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم :وقتی برگه دعوت به بیمارستان رو دیروز از ن.و گرفتم ، یه تاریخ روش بود که نوشه بود(19/10/1390) اون تاریخ چیه!؟ تا کی وقت دارم برم به اون بیمارستان و معاینه شم؟؟ وقت ویزیت قبلی میخواد؟
(ببخشید خیلی سوال میپرسم باور کنید، از روزی که برگه رو گرفتم تمام فکر وذکرم شده این،کابوسش رو هم میبینم!)