02-01-2018, 09:43 AM
(02-01-2018, 01:58 AM)Saeid1978 نوشته: سلام و تشکر بابت پاسخگوییتون. لیسانسم و سال 82 گرفتم ولی ارشدم برا سال 95 هستش
مطالب پذیرش رو مطالعه کردم. بسیار مفید بود.
پس من باید دانشگاه ها در کشورهای مختلف رو بررسی کنم و رشته و شرایط پذیرش و امکان فاقد همه رو در بیارم.؟
هنوز مدرک ایلتسم و نگرفتم امکانش هست اقدام کنم بعدش ارائه بدم.؟
به نظر شما لازمه کار رو به یک موسسه بسپارم یا خودم اقدام کنم بهتره؟
سلام
به هر حال باید تصمیم بگیرید که به چه کشوری مراجعه کنید. کشور که مشخص شد، سپس برای دانشگاه های مورد نظر اقدام کنید.
برای چند دانشگاه از چند کشور مختلف اقدام کنید تا اگر ویزا دریافت نکردید، به کشور دیگری مراجعه کنید.
برای اروپا اگر استاد پیدا کنید و ایشان شما را کاملا قبول کنند، میتوانید اپلای کنید.
نیازمندی های پذیرش تمام دنیا تقریبا یکی است، فقط در تعداد و نمره متفاوت است.
معمولا مدارک مورد نیاز شامل: ترجمه رسمی دانشنامه و ریز نمرات، 2 یا 3 عدد توصیه نامه، نامه انگیزشی، رزومه، نمره آیلتس یا تافل ( که هر دانشگاه و دانشکده برای خود نمره ای را به عنوان حداقل در نظر گرفته که در وب سایت آن ها اعلام شده است)، پرداخت هزینه اپلای (اگر رایگان نباشد) و تمام این کارها را باید تا قبل از ددلاین Deadline یا آخرین زمان مجاز اپلای انجام دهید.
شما باید نمره زبان داشته باشید، اگر نداشته باشید در شرایطی به شما پذیرش مشروط داده میشود که مشکلاتی دارد. راه مقرون به صرفه شرکت در آزمون زبان ( تافل یا آیلتس) است.
خود شما اقدام کنید بهتر است. آینده شما برای هیچکس به اندازه خود شما مهم نیست، پس با دقت اپلای میکنید.
اپلای یک روند اداری است و نیازی به موسسه ندارید. اینجا اطلاعات زیادی وجود دارد، آنها را در صورت لزوم مطالعه کنید و اگر سوالی داشتید، معمولا پاسخ آن وجود دارد، اگر نبود بپرسید تا راهنمایی شوید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید