02-01-2018, 09:02 PM
(29-12-2017, 02:26 AM)maryamhoseini نوشته: باسلام و احترام به همه اعضای محترمدرود
من مهندسی کامپیوترازدانشگاه شاهد تهران بامعدل 16.59
و کارشناسی ارشدمعماری سیستم های کامپیوتری دردانشگاه سراسری رازی کرمانشاه خوندم بامعدل 16.71
نمره زبانم: (یه مدت دیگه ازمون دارم و به احتمال زیاد حدودای 90 میشم)
مقاله هم یک ژورنال IJRRASE (شبکه روی تراشه)
و یک مقاله فارسی هم ارسال کردم (IEEE)
(یک دختر 2ساله هم دارم..ممکنه داشتن فرزند،نظر استاد رو عوض کنه یعنی با احتمال کمتری بپذیره)
میخوام برای دانشگاههای کانادا (در انتاریو و ونکوور) پذیرش بگیرم.و حتما نیاز به گرفتن کمک هزینه تحصیلی دارم.میشه لطفاراهنماییم کنید
نمیشه برای کسی به قطع شانس پذیرشی رو پیش بینی کرد اما شما میتونید در این مسیر پا بگذارید و با توجه به اینکه حداقل رشته اتون یکی از رشته های نسبتا خوش دست محسوب میشه سعیتون رو داشته باشید. اگر نمره ی تافلتون رو تا 100 یا بیشتر بتونید ارتقا بدید حتی اگر از نظر معدل نتونید نظر استادی رو جلب کنید ممکنه بتونید در رقابت برای TA شرکت کنید. به هر حال من فکر میکنم همه چیز به شما بر میگرده. اینکه چقدر مشتاق باشید به چیزی که می خواهید برسید. داشتن فرزند اصلا نکته ی منفی نیست. اگر هدفتون مهاجرت هست میتوانید در صورت داشتن سوابق کاری و نمره ی IELTS General برای برنام ههیا مهاجرتی کانادا هم سرچی داشته باشید.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull