02-01-2018, 10:27 PM
(02-01-2018, 08:41 PM) نوشته: سلام
من لیسانس هستم و متاهل. تابستان سال ۹۰ بعد از اینکه دو ماه آموزشی را در نیروی انتظامی پادگان بیرجند تمام کردم معافیت تحصیلی گرفتم و الان که درسم تمام شده میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم. الان چهار سالی هست که به خاطر دیسک کمر، کمر درد و پا درد دارم. چند روز پیش جواب MRI ام آمد که به شرح زیر است. ممنون میشم بگید آیا معاف دایم میشم یا نه!
نتیجه MRI:
Dehydration > partial at L4-L5
Disc herniation spectrum > Right Paracentral Extrusion of L4-L5 level
Central Protrusion of L5-S1
ضمنا من همیشه در پای راست درد دارم. این درد از بالای باسن شروع میشه و تا کناره بیرونی پنجه پا حرکت میکنه... پام هر از گاهی سر میشه... بعد از پیاده روی یا ایستادن زیاد همیشه در شدید در پا دارم. ساق پای چپم هم جدیدا بعد از پیاده روی درد میگیره. محدودیت حرکتی دارم به طوریکه موقع نشستن از درد کنترل شده باید بشینم... بیشتر اوقات کمرم رو نود درجه نمیتونم خم کنم و موقعی که کمرم کمی خم میکنم درد در پا و کمر دارم. موقعی که پیاده روی میکنم پام راستم تیر میکشه و می لنگم..
سلام
بند 1:
ج) اسپوند يلوليستزيس همراه با Bulge ديسك و يا ديسك دهيدراته همراه با عوارض عصبي : معاف دائم
بند 3:
protrusion) ) ،برجستگي(Bul ging) يادهيدراتاسيون ديسكال همراه با علائم باليني ياندول اشمورل : معاف از خدمات رزمي
به استناد بخش 6، بند 1، قسمت ج شما معاف دائم هستید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید