14-01-2018, 08:12 AM
(13-01-2018, 07:03 PM) نوشته: سلام لطفا جواب بديد من ١٣ سالمه ميخوام با يكي از فاميلاي بالاي ١٨ سالم به امريكا برم اگه مامانم گرين كارت بگيره بعداز طريق اون منم بگيرم ولي اون بيشتر از ٢ يا ٣ هفته بيشتر با من نمونه ميتونم گرين كارتمو حفظ كنم؟مامانم جطور ميتونه گرين كارت بگيره سابقه ي كاري هم نداره و ..ولي بابام ميتونه؟اون سابقه ي كاري داره از سال ٨٠ تا ٩٦ (الان) و پيمانكاره اون چي ميتونه بگيره؟هزينش چقدره ؟مدت اخذ گرين كارت چقدر طول ميكشه ؟و چقدر بعدش وارد آمريكا ميشيم؟ميتونيم منو اون فاميلم خونه بخريم؟؟؟؟؟؟؟يا اجاره كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ميتونم اصلا با گرين كارت وارد نشم با ويزاي دانشجويي ميتونم؟چقدر طول ميكشه صادر بشه؟و چند سال اعتبار داره؟ميتونم تمديدش كنم؟و به اقامت دائم تبديلش كنم؟تورو خدا جواب بدين!!!!لطفا
سوال شما خیلی مبهمه. شما چطوری و از چه طریقی میخواهید با یکی از فامیلهاتون به آمریکا برید؟ شما احتیاج به ویزا دارید. پدر یا مادر شما از چه طریق میخواهند وارد آمریکا بشوند یا از چه طریقی میخواهند برای گرفتن گرین کارت اقدام کنند؟ گرفتن گرین کارت آمریکا مثل کانادا یا استرالیا نیست که کسی بتونه با داشتن سابقه کار براش اقدام کنه. کسی که میخواهد گرین کارت آمریکا رو بگیره باید در یک شرکت آمریکایی کار داشته باشه. شما اگر فعلا این سوالها رو پاسخ بدید بعد میتونیم به بقیه سوالها برسیم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.