18-01-2018, 11:22 AM
(18-01-2018, 04:00 AM)mahnaziiiiii نوشته: سلام دوستان ... من معدل کارشناسیم 15 و ارشدم 18 هست (هردو از امیرکبیر) مشکلی که هست دیروز از یکی از اساتید دانشگاه مونترال (دانشکده شیمی) جوابی گرفتم که توش گفته بودن بخاطر مهدل لیسانس بهم ادمیشن نمیدن آیا این درسته؟ توی این فروم و نتایج پذیرش دیدم کسایی که با همین وضعیت معدل ادمیشن گرفتن
من از یه استاد توی پلی تکنیک یه جواب اولیه دارم و این قضیه نگرانم کرده امکان داره این قانون فقط در دانشکده ی علوم باشه و توی مهندسی ها وضعیت فرق کنه؟ یا کسی اطلاعات دقیق داره(ممکنه استاد اشتباه کرده باشه) ... پیشاپیش ممنون بابت وقتی که میذارین
سلام
در قسمت Admission Requirements وب سایت دانشگاه نگاه کنید و ببینید حداقل معدل اعلام شده برای پذیرش چند است، معدل را GPA مینامند.
در کانادا معدل اهمیت زیادی دارد اما اگر معدل شما حداقل اعلام شده در وب سایت دانشگاه را برای پذیرش داشته باشد، شما میتوانید اپلای کنید و اگر معدل شما بالاتر از مقدار اعلام شده است و استاد این پاسخ را به شما داده است، ایشان تمایلی به پذیرش شما ندارند و این موضوع بهانه است، تا آنجا که من اطلاع دارد بیشتر دانشگاه های کانادا و آمریکا حداقل معدل 15 از 20 را در شروط پذیرش دارند (15 دقیق و نه حتی 14.9) و اینکه برخی دانشگاه های با رتبه علمی خیلی خوب، حداقل معدل بالاتری دارند همانند 16.5 از 20.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید