در فنلاند هم خیلی بحث جنسیت مطرح نیست و خوابگاه ها مختلط هستن اما مثل اونی که بابک گفت خونه هایی هست که به چند نفر میدن... البته طبق قانون یه خونه رو به جنس های مختلف نمیدن مگه اینکه خودشون بخان اما توی یه بلوک کلا دیگه مهم نیست که چه جنسیه!!
البته من دقیقا متوجه نشدم که میگی خابگاه تک جنسیتی چون اینجا نداریم حداقل اما به نظر من فرقی نداره کلا! هر کدوم ارزون تره بگیر!!! و اصلا به این چیزا فک نکن تا بری یه ترم بخونی توی اون یه ترم دستت میاد کدوم خابگاه از همه تمیز تر و آروم تر و با امکانات تر هست....
کلا منم با محسن موافقم! کلا فراموش کن فضای خابگاهی ایران رو... اما معمولا این قضیه مشکلی پیش نمیاره! اگه مشکلی باشه مست کردن یه سری و پارتی های بی انتهاست!!! خسته میکنن آدم رو این اکسچنج ها!!
البته من دقیقا متوجه نشدم که میگی خابگاه تک جنسیتی چون اینجا نداریم حداقل اما به نظر من فرقی نداره کلا! هر کدوم ارزون تره بگیر!!! و اصلا به این چیزا فک نکن تا بری یه ترم بخونی توی اون یه ترم دستت میاد کدوم خابگاه از همه تمیز تر و آروم تر و با امکانات تر هست....
کلا منم با محسن موافقم! کلا فراموش کن فضای خابگاهی ایران رو... اما معمولا این قضیه مشکلی پیش نمیاره! اگه مشکلی باشه مست کردن یه سری و پارتی های بی انتهاست!!! خسته میکنن آدم رو این اکسچنج ها!!
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز