13-02-2018, 04:28 PM
(10-02-2018, 08:13 PM)navidgh96 نوشته: من راستش تاپیکی پیدا نکردم تا این سوالمو مطرح کنم توش
اقا بابک راجب محیط های کاری در ایران و آمریکا توضیحات جامع و مناسبی دادند.
لطفا دوستان در مورد محیط های کاری کشورهای اروپایی(که غول های تکنولوژی ندارن و شرکت های کوچکتری دارند) و کانادا و استرالیا توضیحاتی رو بدن.
با تشکر
اروپا غول تکنولوژی ندارد؟
به نظر شما پورشه، زیمنس، آئودی، مرسدس بنز، فولکس واگن (که در سال 2017 بزرگترین سازنده خودرو لقب گرفت، البته قبل از اتحاد سه شرکت دیگر)، بوش و ... از آلمان
ولوو، اسکانیا، اریکسون و ... از سوئد
شرکت های بزرگ نفتی نروژ
بنتلی و رلزرویس از انگلستان، نمایندگی های گوگل و آمازون در اروپا و صدها شرکت دیگر که لیست آنها در ویکیپدیا در دسترس است غول تکنولوژی نیستند، پس به چه چیز غول تکنولوژی گفته میشود؟
اقتصاد آلمان از اقتصاد آمریکا و کانادا بسیار قدرتمندتر است (نسبت به جمعیت) و حتی از ثبات بیشتری بهره میبرد.
شرکت هایی همانند گوگل، فیس بوک، آمازون و موارد مشابه، شرکت های چند ملیتی هستند که معمولا دفت مرکزی آنها در آمریکا است، اما دفاتر و نمایندگیهای زیادی در سراسر دنیا دارند.
حوزه فعالیت خود را اعلام نکردهاید، من بحث خودرو و کامپیوتر را تا حدودی اعلام کردم و در سایر موارد نیز اگر بهترین شرکتها نباشند قطعا بد نیز نیستند.
البته از صنایع انحصاری در این مبحث صحبتی نشده است، اگر رشته شما هوافضا است، هیچ کشوری همانند آمریکا برای شما مناسب نخواهد بود، هرچند احتمال دریافت ویزا بسیار پایین است.
بحث محیط کاری نیز دوستانی که تجربه دارند راهنمایی خواهند کرد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید