20-02-2018, 09:11 AM
(18-02-2018, 02:24 PM)shahab7 نوشته: سلام.میخام ویزای توریستی اقدام کنم برای مادرم.خاهرشم هم سیتیزن امریکاس چه کارهایی لازم انجام بده واسه دعوت نامه و اینا و ما اینجا چی کار کنیم و چی لازم.ممنون از راهنماییتون
مدارک لازم و مراحل گرفتن ویزای توریستی در همین موضوع گفته شده، اما در حال حاضر به خاطر فرمان اخیر ترامپ، ویزای توریستی به ایرانیها داده نمیشه و احتمال گرفتن ویزا نزدیک به صفره. در نتیجه بهتره که فعلا صبر کنید تا چند ماه آینده که دادگاه عالی آمریکا قراره حکم نهایی رو صادر کنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.