21-02-2018, 08:42 AM
(20-02-2018, 06:05 PM)davood1989 نوشته: سلام من متولد ۱۹۸۷ هستم یعنی ۳۱ سالم تموم میشه اکتبر و متاهل و یه پسر ۲ ساله دارم خانومم هم لیسانس مامایی از دانشگاه دولتی کرج با معدل ۱۸ و مطب داره و سابقه بیمه هم داره ۶ سال
خودم:
رشته ام معماری
فوق دیپلم معدل ۱۴.۸۵ از دولتی ساری گرفتم
لیسانس از علمی کاربردی ۱۶ کرج
فوق لیسانسم ۱۷ از غیر انتفاعی شهاب دانش قم دانشگاه نمونه غیرانتفاعی کل کشور که استاداش بدک نبود و غریب به اتفاق همه اشون فوق دکتراشون رو از امریکا گرفته بودنو ۹۹ درصدشون تو امیر کبیر هم درس میدن مثل دکتر حمزه نژاد که با استاد نقره کار کتاب حکمت در معماری رو نوشته که تو همه دانشگاههای ایران بر این درس اونو تدریس میکنن و میتونم از ۶-۷ تاشون تاییدیه بگیرم و ...
سربازی رفتم
از سال ۸۸ سابقه کار اجرایی مرتبط دارم و چند تا ساختمان و شهرداری و راه و محوطه انجام دادم (حتی الان شرکت پیمانکاری ابنیه و راه خودمو دارم) با سابقه بیمه
۱ ISI هم دارم
نرم افزارهای اتوکدو فتوشاپ و ورد و .... تقریبا مسلطم و حرفه ای کار میکنم
استاد نقاشی هم هستم و طراحی با دستمم خیلی خوبه
آیلتس ۷ هم گرفتم اما بازم دارم میخونم فکر کنم تا ۷.۵ برسونم
پسرعمم هم تورنتو هست میتونم رو بزنم یه استاد پیدا کنه برام اخه زمینه فعالیتش دکوراسیون داخلی هست و فوق لیسانس معماری خونده و شرکت داره که شعبه تو دبی هم زده
میخواستم ببینم شرایطم چطوریه ایا امیدی داشته باشم بر دکترا جای خوب با هزینه کم و بورس یا کلا بیخیال شم؟
سلام
برای رشته شما کانادا خیلی رقابت سنگینه چون تعداد محدودی دانشگاه مانند واترلو، تورنتو و ... این رشته رو ارائه میدند و همگی آیلتس 7 به بالا میخوان و 7.5 پس سعی کنید 7.5 رو بگیرید و مینیمم اسکسیل 7.0
معدلهاتون بدک نیست، پورتفلیوی قوی ای آماده کنید و برای سال 2019 (2018 ددلاین هاش گذشته) اماده بشید برای پیدا کردن استاد
سنتون هم خوبه و بالانیست،
همه چیز بستگی به این داره مقالتون و حوزه تحقیقیتون به استادی بخوره و اون رزومتون رو بپسنده یا نه. اما حتما اماده بشید برای سال آینده.
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ، نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی