24-02-2018, 10:15 AM
(24-02-2018, 02:13 AM)Roxana-D نوشته: این مدارک غیررسمی که می فرمایید شامل چه مواردی هست و چطور می تونم بدست شون بیارم؟ مباحث انجمنی که لینک دادید رو مطالعه کردم اما جواب این سؤال رو نتونستم از بین مطالب پیدا کنم.
خیلی ممنون
یعنی شما یک روز مدرک موقت خود را از دانشگاه امانت میگیرید، آن را ترجمه میکنید و برای دانشگاه مقصد ارسال میکنید، ریزنمرات نیز در اختیار شما است و میتوانید آنها را ترجمه کنید.
البته معمولا عبارت Official transcript را مشاهده میکنید که به معنای (ترجمه) مدرک اصلی است، اگر همین ریز نمراتی که در اختیار شما است را به صورت رسمی از دانشگاه درخواست دهید، آن لیست نمرات ممهور به مهر دانشگاه و امضا خواهد بود که بعد از ترجمه در دارالترجمه میتوانید از آن استفاده کنید، اما اگر نمرات خود را از طریق سیستم یا مدارک موجود ترجمه کنید غیر رسمی خواهد بود (به دلیل عدم وجود مهر و امضا دانشگاه).
به هر حال اگر واقعا قصد اپلای دارید و نگران نیستید، انصراف دهید و کارهای اپلای را انجام دهید، اما اگر نگران هستید که اپلای موفق نداشته باشید و دکتری خود در ایران را از دست بدهید، از راهی که گفتم اقدام کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید