04-03-2018, 02:52 PM
سلام به شما
بارها اعلام شده در داخل سفارت، حتی در صف بیرون سفارت نیز با کسی صحبت نکنید، اصلا به دین و مذهب و رنگ پوست و ملیت ارتباطی ندارد، روز سفارت با کسی صحبت نکنید به جای اینکار دعا کنید، سوالات را مرور کنید، تمرکز کنید.
شما مجوز کلینیک دارید و دوست ثروتمندی که میتواند به شما در یافتن اقامت و کار در کلینیک کمک کند. اما همیشه در نظر داشته باشید که رفتار سفارت خطی نیست، فقط احتمالات است که کم و زیاد میشود و قطعیتی در کار نیست.
(26-12-2017, 07:04 PM)parisabg60 نوشته: باسلام من ازطريق يك اژانس واسه ويزاي فرانسه بصورت تضميني اقدام كردم وتمام مدارك لازم وترجمه ها روكامل بردم روز پالاديوم رفتم با يكي ازمسافرهاي ديگه اژانس بودم وكنارهم نشستيم وصحبت كرديم و ازقضا نوبتمون پشت سرهم بود وكانترتحويل مداركمون كنارهم وبعداتمام كارباهم خارج شديم حالا بعد دوهفته جواب ردي دادن به من اژانس ميگه دليلش اين بوده كنارهم بودين وباهم حرف زدين ميخواستم ببينم ايا همچين حرفي صحت داره؟؟؟اون مسافرا زرشت بودمن ازمشهد?!!!!
بارها اعلام شده در داخل سفارت، حتی در صف بیرون سفارت نیز با کسی صحبت نکنید، اصلا به دین و مذهب و رنگ پوست و ملیت ارتباطی ندارد، روز سفارت با کسی صحبت نکنید به جای اینکار دعا کنید، سوالات را مرور کنید، تمرکز کنید.
(03-03-2018, 05:11 PM)مهتاب 123 نوشته: با سلام ویزای توریستی فرانسه من و همسرم هفته پیش در کمال ناباوری ریجکت شد در حالی که سایقه 3 بار ویزای شینگن از سوییس و ایتالیا داشتیم ویزای 5 ساله مولتیپل کانادا داریم . دعوت نامه داشتیم از طرف یه دوست فرانسوی که وضع مالیشم خیلی خوبه . من وهمسرم هر دو پزشک هستسم و مجوز کلینیک داریم . دلیلشون این بود که دلایلتون واسه برگشت اثبات نشد . به نظرتون چرا این پرونده باید ریجکت بشه؟ دیگه سفارت فرانسه به کی ویزا میده اخه؟
شما مجوز کلینیک دارید و دوست ثروتمندی که میتواند به شما در یافتن اقامت و کار در کلینیک کمک کند. اما همیشه در نظر داشته باشید که رفتار سفارت خطی نیست، فقط احتمالات است که کم و زیاد میشود و قطعیتی در کار نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید