13-03-2018, 09:36 AM
(13-03-2018, 02:26 AM)ekin نوشته: با سلام!دوست عزیز سلام
باز هم تبریک عرض می کنم. برایتان آرزوی موفقیت های روز افزون دارم.
بنده هم پذیرش گرفتم برای فال 2018. متاسفانه بنده فارغ التحصیل 2010 هستم. درست هست که در مصاحبه شما صحبت از این حرف ها نشد، اما در کل آیا شما توصیه در جهت چگونگی توضیح، توصیف و یا توجیه این گپ طولانی مدت را دارید؟ شما چطور می خواستید این گپ را تشریح کنید اگر می پرسیدند ازشما؟
ممنون از لطفتان.
ممنونم از تبریک و آرزوی خوبتون؛ متقابلا منم امیدوارم که راهی که شروع کردید براتون پر باشه از شادی و موفقیت.
بابت توجیه؛ مهمترین مسئله اینه که شما تا جایی که میتونید گپ رو پر کنید و البته این پر کردن باید با توجه به مواردی که در رزومه و SoP ذکر کردید کاملا منطبق باشه. همه چی باید با هم بخونه.
در مورد خودم؛ من در رزومه سابقه کاریم رو از کار دانشجویی شروع کرده بودم،بعد کارمندی به مدت 3.5 سال، تقریبا یه گپ یه ساله این وسط بود که تصمیم داشتم چنانچه آفیسر سوال کرد با این توجیه که برای آزمونهای TOEFL و GRE آماده میشدم پرش کنم و بعد هم من در رزومه و هم SoP اشاره کرده بودم که در یه آزمایشگاه تحقیقاتی به مدت چندماه مشغول به کار شدم. عملا این تاریخ ها طوری چیده شده بود که تا قبل پذیرش رو برای من پر میکرد.
البته من دیدم دوستانی که به هر دلیلی سابقه کار ندارند و gap دارند با مواردی مثل تدریس خصوصی چه در درسهای تخصصی رشته خودشون و حتی در بعضی موارد با تدریس خصوصی زبان این بازه رو توجیه می کنند. یکی از دوستان من تقریبا شرایط gap مشابه شما داشتند و به همین شیوه عمل کردند و ویزا هم گرفتند.
چند توصیه دوستانه:
حتما با دقت زیاد و با توجه به CV و SoP، فرم DS رو طوری که همه چی با هم بخونه پرکنید.
قبل مصاحبه حتما تمرین کنید و جوابایی که میخواید به آفیسر بدید چند بار خودتون مرور کنید ببینید به نظرتون منطقی هست یا نه و کلمات مورد دار رو هم از صحبتاتون حذف کنید.
روز مصاحبه اطلاعات اضافی ندید هر چه بیشتر ذهن آفیسر مشغول جزئیات بشه از شما توضیح بیشتری خواهد خواست و احتمال گیج شدنش بیشتر میشه (این نظر شخصیه ).
اول از همه خودتون به صحبتاتون باور داشته باشید و با اعتماد بنفس کامل این صحبت ها رو به صورت کاملا شمرده و روون به آفیسر تحویل بدید. (لازم نیست مهارت زیادتون در speaking رو، روز مصاحبه نشون بدید. )
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive