16-03-2018, 12:33 PM
(16-03-2018, 10:39 AM)Roxana-D نوشته: سلام جناب Torkan
من چند وقت قبل درباره این پرسیدم که به سفارت اعلام کنم دکتری میخوندم قبلاً در ایران و انصراف دادم یا نه و شما گفتید نیازی نیست. الان متوجه یه موضوع شدم که باز نگرانم کرده. من توی دوره دکتری مقاله دادم بعد الان که اسمم رو سرچ کردم مقاله م اومد و توش مشخصه که من دانشجوی دکتری بودم. در این حالت آیا بنظر شما جای نگرانی نیست، اعلام نکنم به سفارت؟ من شنیدم اسم رو سرچ میکنن.
ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید
سلام
من نمیدونم کانادا تا چه حد به این مسایل اهمیت میده یا در کل کشور دیگری. فقط این رو میدونم که اگر دنبالش برن و بفهمن دروغ گفتین اون موقع وضعیت فرق خواهد کرد. حالا اینکه واقعا میرن دنبالش یا نه رو من دقیقا نمیدونم.
در جایی از مقاله اشاره شده که دانشجوی دکتری هستین فارغ از affılıation؟
در ضمن اینکه یکی یک سال یا دو سال دکتری خونده باشه و نخواسته ادامه بده همیشه هم نکته منفی نیست. در حالت کلی هستا ولی نه همیشه. برای مثال شما دیدید محتوای درسی ضعیفه و هیچ دست اوردی نداره یا خوشتون نیومده ادامه بدید یا ...
این حالت رو وقتی میگید که محرض بشه دکتری میخوندین یا خودشون بفهمن یا خودتون بگین.
اگر فردی پیدا کنین مشابه خود شما و تجربه قبلی داشته باشه شاید راحت تر بشه حدس زد چی میشه
ولی در حالت کلی اگر نظر من رو بخواید مشکللی پیش نیماد و اونها هم سرچ نخواهند کرد
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.