17-03-2018, 12:25 AM
اگرچه این بازنشستگی با توجه به افزایش مشغله ها و عوض شدن سبک زندگی در نهایت اجتناب ناپذیره ولی در هر حال آکادمیاکافه هم یکی از مفیدترین مدیران/کاربران خودش رو از دست میده. امیدوارم ارتباط محمد عزیز با سایت به شکلی یا زیر عنوان دیگه ای حفظ بشه. دستاوردها و فعالیت های محمد در آکادمیاکافه تقریبا برای هر کسی که به بخش منابع آزمون های زبان سر زده باشه قابل لمسه و پوشیده نیست و به اصطلاح مقالات زیادی در این زمینه چاپ شده (!) به همین دلیل شاید بد نباشه اشاره کنم که محمد قبل از فعالیت در این سایت، چند سالی هم در وبسایت مشابه دیگه ای فعالیت کرده و افراد زیادی از راهنماییهاش به ویژه در زمینه آزمون های زبان استفاده کردن (اسم کاربریش رو نمیگم ولی اگر درست به خاطرم مونده باشه اولش با smo شروع میشد و آخرش هم با nabav تموم میشد!). محمد در بخش مدیران هم بسیار فعال هست و به ویژه زمانی که Foreverblue هم در بخش مدیران حضور فعالی داشت، فعالیت هاشون طبق فرآیند همجوشی به صورت نمایی هم افزایی می کرد و شخصا گاهی دلم برای اون روزها تنگ میشه.
Mami عزیز امیدوارم ارتباطت همچنان با سایت حفظ بشه و در هر صورت، برات آرزوی موفقیت و کامیابی در زندگانی رو دارم.
ارادتمند/م
Mami عزیز امیدوارم ارتباطت همچنان با سایت حفظ بشه و در هر صورت، برات آرزوی موفقیت و کامیابی در زندگانی رو دارم.
ارادتمند/م
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -