25-03-2018, 09:55 AM
(25-03-2018, 09:35 AM)giga نوشته: سلام. من از یه دانشگاه پذیرش گرفتم. منتظر فاند هستم. حالا اگه فاند نگیرم و برم برای ویزا ظاهرا دوستان میگن اگه bank statement قابل توجیهی نداشته باشی رد میشم. مبلغ این حساب بانکی چقدر باید باشه؟ آیا به اندازه هزینه ترم اول باشه کافیه؟ اگه الین مبلغ رو در بانک بذاریم بعد که ویزا گرفتیم و رفتیم دانشگاه ایا اگه نتونیم هزینه ها رو بدیم آیا دانشگاه مساعدتی میکنه؟ یا نه به دلیل نداشتم هزینه اخراجمون میکنه؟
سلام
شما نامه پذیرش را که دریافت کنید، در این نامه به صورت کاملا مشخص اعلام شده که مقدار شهریه دانشگاه شما چقدر است و تخمینی از هزینه های زندگی دانشجویی در طول یک سال اعلام شده است.
مبلغ کفالت مالی شما باید از مجموع این دو بیشتر باشد، حال اطلاع دقیق ندارم که برای تمام دوران تحصیل باید این مبلغ را ارائه دهید یا فقط سال اول، اما فکر میکنم برای تمام طول تحصیل باید گواهی ارائه کنید.
اگر در پرداخت شهریه به مشکل برخوردید، دانشگاه در درجه اول وام را به شما پیشنهاد میکند که نیاز به ضامن دارد (فامیل یا آشنایی که ضمانت کند)
در درجه بعدی نیز ادامه تحصیل شما با مشکل روبهرو خواهد شد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید