29-03-2018, 10:22 AM
(28-03-2018, 09:23 PM)giga نوشته: من در یکی از شرکت های تابع وزارت نیرو بودم. بگم ؟
این تاپیک و این لیست را مطالعه کنید.
اگر جزو این دسته ها نبود اعلام کنید. البته من فکر نمیکنم شرکت تابعه وزارت نیرو مشکل خاصی ایجاد کند مگر اینکه با توربینها کار کرده باشید اگرنه تولید ادوات توزیع یا موارد مشابه مشکل خاصی ایجاد نمیکنند، ضمنا علم ساخت توربین نداریم اما به طور کلی اگر با توربین های بخار کار کردهاید اعلام نکنید.
پی نوشت مهم: از همین فروم در رشته بسیار حساس برق گرایش مخابرات (تمامی شنود های دنیا، کنترل میسلها و دهها کار خطرناک و حساس ارتباط مستقیم با این رشته دارد) به راحتی کلیر شده اند.
در رشته شیمی یکی از دوستان کلیر نشد (به دلیل تحقیق مرتبط در حوزه نفت) اما چند نفر دیگر با وجود رشته شیمی و نداشتن تحقیقات و کار حساس کلیر شدند.
حال خود شما بهتر اطلاع دارید که در کلیت شرکتی که کار میکردید و کار خود شما چه بوده است، اگر حساس است از تمامی مدارک آن را حذف کنید، اگر در CV یا Resume خود این موارد را اعلام کردهاید که قطعا در وقت سفارت باید اعلام کنید که مغایرت مدارک شدیدا حساسیت را بالا میبرد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید