24-01-2012, 11:58 PM
(24-01-2012, 03:44 PM)mirzaa نوشته: سلام ما یک گروه موسیقی هستیم که می خواهیم در یک فستیوال موسیقی در کشور آمریکا شرکت کنیم اکثر ما هم ویزای شنگن و چند تا کشور دیگه رو هم را در پاسپورتمان داریم می خواستم بدونم اگر بخواهیم بیشتر از زمان فستیوال که 1 هفته است در کشور آمریکا بمانیم آیا باز هم نیاز به دعوت نامه از طرف فامیلهای مقیم آمریکا هست؟طبق گفته های نمایندگان فستیوال ویزای ما یا B1 است یا B2.واینکه برای ویزا بهتره از چه کشوری اقدام کنیم شنیدیم که سفارت افغانستان بد نیست در ضمن اگر یک شرکتی در ایران بخواهد به عنوان اسپانسر ما را به این فستیوال معرفی کند چه مدارکی از اون شرکت برای سفارت لازم است؟و آیا حتمآ باید یک نماینده از اون شرکت همراهمون باشه؟در ضمن خواهر من در شرکتی که قراره اسپانسرمون بشه کار می کنه و می خواستیم خواهرم به عنوان نماینده شرکت همراهمون باشه می خواستم بدونم آیا با وجود اینکه دو تا خواهر عضو گروه هستن وجود خواهر سوم به عنوان نماینده شرکت تاثیری در دادن ویزا خواهد داشت یا نه؟تا اونجا که من میدونم به شما ویزای B-1 خواهند داد، ولی متاسفانه من اطلاعاتم در مورد این ویزا زیاد نیست و نمیدونم که شرکت و اسپانسر شما چه شرایطی باید داشته باشه و نمیدونم که آیا نماینده از اون شرکت لازم هست باشه یا خیر.
با تشکر
معمولا مدت اقامتی که به شما میدهند بیشتر از زمان یک هفته خواهد بود ولی اگر میخواهید خیلی بیشتر بمونید بهتره که موقع اقدام برای ویزا بگید که قصد دیدن اقوام رو هم دارید و موقع ورود به امریکا هم بگید، چون سر مرز ورودی هست که مدت اقامت شما رو میزنند. داشتن نامه از اقوام هم میتونه مفید باشه، ولی چیزی به اسم دعوتنامه برای امریکا ارزش رسمی نداره و تاثیر مهمی در گرفتن ویزا نداره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.