03-04-2018, 11:27 PM
(03-04-2018, 08:34 PM)Paaaaaaaaarisay نوشته: سلام
من تمام نظرات رو خوندم
در اخر اين طور برداشت كردم كه كسي كه زبانش خوبه بدون اموزشگاه ميتونه نمره بالا در ازمون بگيره ! اگه با جديت بخونه البته
و كسي كه هم سطح پاييني داره نمتونه در كلاس هاي فشرده شركت كنه چون سطح بالايي ميخوان
من الان نميدونم تو اين ٨ ماهي كه فرصت دارم براي تافل گرفتن و سطح زبانم متوسط رو به پايينه و نميتونم معلم خصوصي بگيرم چيكار ميتونم بكنم ؟ واقعا نگران شدم
سلام
کتاب های زبان انگلیسی از انتشارات معتبر و به زبان انگلیسی از اساتید بزرگ و شناخته شده وجود دارد.
کتاب هایی که حتی 10% آن ها را در هیچ کلاسی نخواهید یافت.
مساله اصلی این است که آیا شما به طور کلی انسانی هستید که به صورت خودخوان (Self Study) مطالب را فرابگیرید یا اینکه همان مطالب را باید حتما در کلاس فرا بگیرید؟!
از نظر کتاب انگلیسی من کاملا تظمین میکنم که هیچ کمبودی در کشور نیست و حتی کتابخانه ها کتاب های معروف حداقل گرامر و عمومی تافل از قبیل لغت ها همانند 504 و 400 و سایر کتاب ها در آن ها وجود دارد.
یک جمله معروف وجود دارد که میگوید Repetition is the mother of skill.
به نظر من این امر کاملا ممکن است، اگر و فقط اگر خودخوان شما خوب باشد و بدون بهانه و با انگیزه بالا مطالعه کنید.
نهایتا کلاس برای رفع اشکال مناسب است که آنقدر کتاب و تست وجود دارد که کمتر به مشکل خواهید خورد.
فیلم های آموزشی مهارت های تافل را میتوانید دانلود کنید از اینجا
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید