04-04-2018, 08:33 AM
(03-04-2018, 08:34 PM)Paaaaaaaaarisay نوشته: سلام
من تمام نظرات رو خوندم
در اخر اين طور برداشت كردم كه كسي كه زبانش خوبه بدون اموزشگاه ميتونه نمره بالا در ازمون بگيره ! اگه با جديت بخونه البته
و كسي كه هم سطح پاييني داره نمتونه در كلاس هاي فشرده شركت كنه چون سطح بالايي ميخوان
من الان نميدونم تو اين ٨ ماهي كه فرصت دارم براي تافل گرفتن و سطح زبانم متوسط رو به پايينه و نميتونم معلم خصوصي بگيرم چيكار ميتونم بكنم ؟ واقعا نگران شدم
سلام. شما زبان عمومی رو با کلاس رفتن شروع کنید. در کنارش روی لغت و شنیدار و خواندن بیشتر کار کنید و از کتابهای کمکی گرامر استفاده کنید چون 8 ماه زمان زیادی هست و شما با این سطحی که گفتین اصلا برای شروع مهارتهای تافل آمادگی ندارید. هشت ماه فشرده کار کنید به راحتی upper intermediate رو میتونید تمام کنید. از طرفی بعد از سه چهار ماه کار به همین روش دیگه احتمالا بتونید مهارتهای تافل رو شروع کنید. طبق تجربه من شما نمیتونید کاملا خودخوان کار کنید. اما اگر کاری که گفتم بکنید میتونید در کنارش خودخوان رو برای کار بیشتر داشته باشید. موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم