04-04-2018, 08:51 AM
(29-03-2018, 02:58 AM) نوشته: با سلامسلام. ببنید دوره های کوتاه مدت برای ایرانی ها متاسفانه شانس ویزا رو کمتر از حالت تحصیلی میکنه ولی بازم مساله ای نیست و میشه اقدام کرد چون نمونه اینچنینی کم نبوده. شرایط زبان انگلیسیتونم باید خوب باشه و کاملا بتونید مکالمه کنید و بشنوید و ... چون اونجا دیگه نوع تدریشم فرق داره. شما میتونید برای اطلاعات بیشتر به من پیام خصوصی بدین تا بتونم راهنماییتون کنم.
مربی شنا هستم با ۷ سال سابقه کار و مدرک اب درمانی ورزشی و پزشکیار ورزشی و مدرک دیپلم تجربی
برای گذراندن دوره های کوتاه مدت واسه کانادا سوال داشتم
لطفا راهنمایی کنید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم