06-04-2018, 03:56 AM
سلام دوستان وقت بخیر.بنده دانشجوی دکترای داخل کشور هستم (ارشد و دکترا دانشگاه تبریز و رشته مهندسی پزشکی- پایان نامه ارشد راجع به یادگیری دیکشنری و حسگری فشرده و دکترا پردازش ژنومیک و یادگیری عمیق) میخواستم بدونم روند اقدام برای رفتن به فرصت مطالعاتی در مقطع دکترا به چه شرایطی هست و اینکه شرایط معدل و مقاله به چه صورت مورد بررسی قرار میگیره یعنی به همون نحوی که معدل و مقاله ها تاثیر دارن در رفتن به فرصت مطالعاتی هم به همان نحو هستش و کمیته دانشگاه تصمیم میگیره یا نه اگه از استاد اوکی بگیریم حله؟ همین سوال رو هم برای پست داک داشتم
سوال بعدیم این هست که با توجه به پایین بودن معدل کارشناسی 14.23 و معدل ارشد 17.06(3.65) برای اینکه بتونم فرصت مطالعاتی رو در یه دانشگاه خوب بگذرونم باید چیکار کنم؟ اصلا امکانش هست؟ آیا کار کردن با یه استاد خارجی و گرفتن ریکام از ایشون ( اگر استاد اسم و رسمی داشته باشه) میتونه کمکی در این زمینه بکنه؟
اینکه فرصت مطالعاتی کجا رفته باشیم میتونه در پذیرش مقطع پست داک از یه دانشگاه خوب موثر باشه؟
پیشاپیش از توجهتون به این پیام تشکر میکنم.
همین سوالات رو برای کشور کانادا هم داشتم اگه جواب ها متفاوت خواهد بود ممنون میشم به این هم جواب بدید
سوال بعدیم این هست که با توجه به پایین بودن معدل کارشناسی 14.23 و معدل ارشد 17.06(3.65) برای اینکه بتونم فرصت مطالعاتی رو در یه دانشگاه خوب بگذرونم باید چیکار کنم؟ اصلا امکانش هست؟ آیا کار کردن با یه استاد خارجی و گرفتن ریکام از ایشون ( اگر استاد اسم و رسمی داشته باشه) میتونه کمکی در این زمینه بکنه؟
اینکه فرصت مطالعاتی کجا رفته باشیم میتونه در پذیرش مقطع پست داک از یه دانشگاه خوب موثر باشه؟
پیشاپیش از توجهتون به این پیام تشکر میکنم.
همین سوالات رو برای کشور کانادا هم داشتم اگه جواب ها متفاوت خواهد بود ممنون میشم به این هم جواب بدید