09-04-2018, 03:50 PM
سلام
وقت بخیر
دانشگاه بهتر و برتر در اپلای بسیار کمک میکند اما اگر مشکلات راه دور باعث افسردگی یا افت درسی شما بشود اصلا توصیه نمیشود.
به طور کلی بهترین بودن در دانشگاههای شهرستان راحتتر است از بهترین بودن در دانشگاههای تهران، در تهران کسب معدل بالا سخت تر است، اساتید آنقدرها به فکر دانشجویان نیستند، یعنی وقت اینکار را ندارند اما در شهرستان اگر دانشگاه خوب باشد واقعا میتوانید پیشرفت کنید.
به نظر من هر دو گزینه عالی است و اگر از بهانههای معمول بگذریم، قطعا دانشگاه تهران شناخته شدهتر از دانشگاههای شهرستان است. به نظر من شما بهترین نتیجه را برای کنکور کسب کنید، برای تهران یا شهرستان در آخر تصمیم خواهید گرفت.
برای اپلای نیز به همین شکل پیش بروید، چه تهران باشید و چه شهرستان، با برنامه پیش روی کنید و از معدل بالا و سایر موارد همانند کارهای پژوهشی باز نمانید.
نکته آخر اینکه استاد جوان و جویای نام و به طور کلی با حوصله بسیار مهمتر از استاد خبره و حتی پروفسور است، پروفسوری که برای شما وقت ندارد نمیتواند به پیشرفت شما کمک کند، اما دکتری که حتی برای پیشرفت خود نیز شده باید مقاله ارسال کند و میتوانید در این امر شریک شوید.
به هر رشتهای که علاقه دارید و در هر محلی که علاقهمند هستید تحصیل کنید، نهایت رضایت از زندگی مهم است اگرنه رفاه شادی و دل خوش نمیآورد.
با آرزوی موفقیت شما.سلام
وقت بخیر
دانشگاه بهتر و برتر در اپلای بسیار کمک میکند اما اگر مشکلات راه دور باعث افسردگی یا افت درسی شما بشود اصلا توصیه نمیشود.
به طور کلی بهترین بودن در دانشگاههای شهرستان راحتتر است از بهترین بودن در دانشگاههای تهران، در تهران کسب معدل بالا سخت تر است، اساتید آنقدرها به فکر دانشجویان نیستند، یعنی وقت اینکار را ندارند اما در شهرستان اگر دانشگاه خوب باشد واقعا میتوانید پیشرفت کنید.
به نظر من هر دو گزینه عالی است و اگر از بهانههای معمول بگذریم، قطعا دانشگاه تهران شناخته شدهتر از دانشگاههای شهرستان است. به نظر من شما بهترین نتیجه را برای کنکور کسب کنید، برای تهران یا شهرستان در آخر تصمیم خواهید گرفت.
برای اپلای نیز به همین شکل پیش بروید، چه تهران باشید و چه شهرستان، با برنامه پیش روی کنید و از معدل بالا و سایر موارد همانند کارهای پژوهشی باز نمانید.
نکته آخر اینکه استاد جوان و جویای نام و به طور کلی با حوصله بسیار مهمتر از استاد خبره و حتی پروفسور است، پروفسوری که برای شما وقت ندارد نمیتواند به پیشرفت شما کمک کند، اما دکتری که حتی برای پیشرفت خود نیز شده باید مقاله ارسال کند و میتوانید در این امر شریک شوید.
به هر رشتهای که علاقه دارید و در هر محلی که علاقهمند هستید تحصیل کنید، نهایت رضایت از زندگی مهم است اگرنه رفاه شادی و دل خوش نمیآورد.
با آرزوی موفقیت شما.سلام
(09-04-2018, 01:24 PM)sara_ نوشته: سلام ،روزتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه! به صورت خیلی خلاصه وضعیتمو میگم امیدوارم کسی اینجا پیدا شه که کمکم کنه !
بنده باید ورودی 94 میبودم ولی هنوز پشت کنکورم ! بخاطر شرایط و جو حاکم و اینکه شاگرد اول بودم دوران مدرسه فکر میکردم تنها آینده ی من در همون چارتا رشته ی تاپ تجربی که تو ایران قبولش دارن هست متاسفانه .اشتباهات زیادی داشتم در راه تحصیلم با رتبه های خوبی که داشتم میتونستم همون سال اول رشته هایی که علاقه دارم رو راحت قبول شم !!
ولی تصمیمم رو گرفتم ، من علاوه بر اینکه به رشته های بالین علاقه ندارم به شدت آزار دهنده هم هستند برام و علاقه ی واقعیم رشته ی زیست شناسی هست و دوست دارم در گرایش ژنتیک ادامه تحصیل بدم (هرچند در ایران متاسفانه وضعیت خوبی نداره این رشته چه از نظر امکانات چه جایگاه اجتماعی) ولی اینبار میخوام قوی و درست جلو برم ! برای 97 باید کنکور بدم مجدد حالا سوالات من اینا هست
بنظرتون عاقلانه اینه که برای لیسانس برم تهران (خودم در سمنان زندگی میکنم) یا اینکه تو همین سمنان بمونم و بدون مشکلات راه دور و این چیزا خودمو آماده کنم واسه اپلای کردن و زندگی در یک کشور جدید ؟ یعنی زبانمو خیلی قوی تر کنم و رو کارای تحقیقاتی و معدلم فوکس کنم ؟
میشه هرتجربه ای که فک میکنید کمکم میکنه بگید: )
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید