17-04-2018, 10:14 AM
(17-04-2018, 09:30 AM)megamaster نوشته: با سلام
من الان قصد گرفتن پذیرش تحصیلی به صورت فول فاند از آمریکا هستم. قصد دارم تمام پس اندازم رو که حدود 50 هزارتا میشه (با دلار جهانگیری و تاریخ امروز البته که ترامپ برجامو پاره نکرده) را منتقل کنم
اما با این اوضاع جدید واقعن سردرگم شدم و نمیدونم اصلن به گرفتن پذیرش اقدام کنم یا نه؟
حالا احیانا بخوام از طریق خانواده پولم رو خورد خورد منتقل کنم فرآیندش چجوریه راهی داره؟ چندتا اشنا در امریکا دارم امانمیخام در جریان کارام قرارشون بدم
بعضیا میگن فول فاند نمیخاد پولی با خودت ببری اما من واقعن قصدم اینه حداقل پس اندازمو داشته باشم اونجا
اگر راهنمائی کتنین ممنون میشم
سلام
شما پذیرش دریافت کنید و به این مسائل کاری نداشته باشید.
فرایندش اینطوری هستش که شما تشریف میبرید آمریکا، در دانشگاه ثبت نام میکنید، حساب بانکی دانش جویی باز میکنید. شماره حساب رو برای خانواده ارسال میکنید و آنها این پول را از طریق صرافی یا بانک حواله میکنند (بسته به مبلغ کارمزد آن متفاوت است).
اگر پذیرش فول فاند دریافت کنید، باید به اندازه هزینه ماه اول زندگی با خود پول به همراه ببرید اما معمولا اگر افراد پول داشته باشند همان 10 هزار دلار را با خود به آنجا میبرند.
شما 50 هزار دلار را یا باید به اسکناس تبدیل کنید که ریسک بزرگی است یا باید حواله برای صرافی آن طرف داشته باشید که باز هم ریسک است.
در حال حاضر دلار با این نرخ یافت نمیشود، اگر یافتید خرید بیش از 10 هزار دلار ممنون است (از بانک) و این موضوع برجام و خرید اسکناس دلاری نیز کاملا تصمیم شخصی است، اگر تمایل دارید با قیمتی کمی بیش از این میتوانید دلار به هر میزان که نیاز دارید خریداری کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید