(22-04-2018, 01:00 PM)automotive نوشته: @sarah9093سلام دوست گرامی
سلام
این تاپیک سالها است که در این فروم وجود دارد
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم@
من در بحث فنی سایت هیچ دخالتی ندارم اما بحث vBulletin را مطرح کردید که در آن فروم وجود دارد و بنده با آن سیستم کار کردهام.
معایب vBulletin از دیدگاه بنده
1. ویرایشگر بسیار بیمعنا که در حالت بیسیک حتی نمیتوان با آن هایپرلینک قرار داد و درحالت پیشرفته به شدت مشکل دارد و تایپ کردن را تقریبا غیر ممکن میکند (حداقل با سخت افزار، رابط کاربری و سیستمی که از آن استفاده میکنم).
2. آگاهسازیها که در این فروم نقش بسیار مهمی ایفا میکنند در آن فروم کامل نیست، مثلا اگر کسی پست شما را نقل قول کند به شما آگاه سازی ارسال نمیشود.
به نظر من دلیل 1 کافی است تا شخصی مثل بنده فعالیت نداشته باشد، هرچند بنده ادمین نیستم و فقط نظر خودم را اعلام کردم و ادمین این فروم
@Babak
آقا بابک عزیز حتما پاسخ این سوال شما را ارسال خواهند کرد.
با سپاس و احترام
ببخشید من نمی دانستم چنین تاپیکی وجود دارد وگرنه این تایپک را نمی زدم و امیدوارم مدیران مربوطه در صورت صلاحدید این تاپیک را انتقال بدهند.
اما در مورد فرمایشات شما..می دانم منظورتان کدام فروم هست که امکان آگاه سازی ندارد

اما در مورد ویرایش که خب این حرف شما درست است. مهلت ویرایش خیلی کم است و خب این گاهی آزار دهنده می شود.
سپاس گرامی بابت ارائه نظرتان. اما یک پرسش شما از شکل ظاهری این فروم رضایت دارید؟