22-04-2018, 01:37 PM
(22-04-2018, 01:25 PM)automotive نوشته: @sarah9093
بله، حال یا عادت است یا سادگی فروم اما من رضایت دارم. باز هم تصمیم گیرنده من نیستم و منتظر پاسخ آقا بابک عزیز باشید.
پی نوشت: دقیقا منظور شما از ظاهر چیست؟ این عبارت بسیار کلی است، میتوانید توضیحات دقیقتری ارائه کنید؟ مثلا چه امکانی در حال حاضر در فروم نیست، که شما به آن نیاز دارید؟
اگر رابط کاربری است که با یک مثال موضوع را توضیح بدهم. بیش از 4 ماه از سال 2018 میلادی گذشته است، آمارها نشان میدهد که درصد بسیار زیادی از کاربران PC در دنیا هنوز از ویندوز 7 که سال 2009 ارائه شد استفاده میکنند، ویندوز 8 سال 2012 و ویندوز 10 سال 2015 به بازار ارائه شدند، رابط کاربری تفاوت چشمگیری نداشته اما مردم دنیا به شدت در زمینه تغییر رابط کاربری از خود مقاومت نشان میدهند.
ناگفته نماند که ویندوز 10 به مدت 1 سال کاملا رایگان ارائه شد اما باز هم تغییر شگرفی در رشد استفاده از این سیستم عامل دیده نشد.
من اصلا با این سخن شما مشکلی ندارم چون حقیقت محض است! اینکه وقتی ما به یک سیستم و فضایی عادت می کنیم ترکش سخت است و بقول معروف موجب مرض است! شاید هم چون من در بیشتر فرومهایی که عضو بودم چه علمی چه اجتماعی نرم افزار بکار رفته vBulletin بوده برایم آن فضا آشناتر است و راحت تر.
اما در این سایت برای نمونه خیلی رنگ امیزی روشن است و یکم از جدیت می کاهد (البته این تنها نظر شخصی و برداشت شخصی من است) بعد در این فروم یکمی دسته بندی انجمن ها گیج کننده است. برای نمونه ما در این فروم در بخش گرفتن پذیرش یک انجمنی بنام آزمونها داریم که شامل تافل و آیلتس و جی ار ای هست و بعد در بخش اطلاعات جانبی گرفتن پذیرش هم یک انجمنی بنام زبانهای خارجی داریم که زبان انگلیسی را هم شامل می شو! آیا نمی شود که بخش آزمونهای زبان انگلیسی (تافل ....) هم در همان انجمن زبانهای خارجی باشد؟ کسی که برای تافل آماده می شود قاعدتا نیاز به بهبود زبان انگلیسی اش دارد. یکمی این دسته بندی ها گیج کننده است. البته شاید برای من که عادت به فروم دیگری داشته ام اینگونه باشد. اما در کل اگر بعنوان یک پیشنهاد بهش نگاه شود سپاسگزار خواهم بود.
کاش می آموختیم که "حریم خصوصی" هر کسی مقدس است
و تجاوز به ان یعنی توهین به مقدسات!
و تجاوز به ان یعنی توهین به مقدسات!