22-04-2018, 04:54 PM
(22-04-2018, 04:44 PM)Torkan نوشته: شما لطف دارید
همه چیز دست جناب بابک سلامت است
فکر کنم کمی سرشان شلوغ شده البته ما هم همینطور
اینجا هم کاربران خوبی داشت ولی صادقانه و به دست خود رفتند چون وقت نداشتند و همین باعث شد کمی فروغ فروم کمتر بشه
همچنین تلگرام خودش یکی از عوامل قوی است. هرچند حرف شما منطقی هست و جای فروم رو نمیده ولی همین الان برین گروه آلمان که اسمش رو نمیارم چندین هزار کاربر به جای وقت گزاشتن در فروم رفتن تلگرام
خود بحث تبلیغات که خب در این دنیا الان خیلی روش کار میش ولی اینجا خب عام المنفعه است
ظاهر هم که بله من قبول دارم اون مورد رو
.....
و خیلی موارد دیگر
خواهش می کنم
اما الان در بحث جستجو کردن و نیز نظر کارشناسانه واقعا تلگرام همچنان می لنگد! برای اینکه نظارت بر روی نوشته ها و پستها خیلی سخت تر است بقول شما یک کانال تلگرامی چند هزار کاربر دارد خب شتر با بارش گم می شود آنجا
و از اینرو هر کسی می آید برای خودش نظر می دهد (در ایران هم که هیچکس واژه ی "نمی دانم" را نمی داند و همه دانا به همه چیز) و نتیجه اش گمراه شدن و گیج شدن پرسشگر است. تلگرام برای همان وقت سفارت و رزرو هتل و پرواز خوب است. اما برای نمونه برای جی آر ای و تافل واقعا همچنان فروم ها پیشتاز هستند. من خودم چندین کانال تلگرامی برای سفارتها عضو شدم 90 درصد حرفها دردو دل و گپ بود و به زحمت میشد یک نوشته و کامنت ارزشمند پیدا کرد اما در فرومها این فضیه دقیقا برعکسه. به نظرم آنکسی که جدی است در کارش و برای پرسشهایش به دنبال یک پاسخ معتبر است هیچوقت به تلگرام اکتفا نمی کند و وفروم و سایتها را ترجیح می دهد.
فقط کافی است یک دستی به این فروم کشیده شود و چند تا کاربر فعال و پاسخگو هم در این جا باشند بویژه برای بخشهایی نظیر جی آر ای و تافل و مقاله ...به هر حال این فروم پنانسیلش را دارد من خودم از این فروم استفاده های زیادی کردم و حیف است اینگونه راکد بماند.
کاش می آموختیم که "حریم خصوصی" هر کسی مقدس است
و تجاوز به ان یعنی توهین به مقدسات!
و تجاوز به ان یعنی توهین به مقدسات!