23-04-2018, 09:32 AM
دوستان بیشتر نکات رو گفتند. موقع انتخاب نرمافزار گزینههای مختلفی رو بررسی کردم و در نهایت به خاطر کارایی، سادهتر بودن ایجاد تغییرات، و قیمت در نهایت mybb انتخاب شد و تا الان هم به نظر من گزینه خوبی بوده. از نظر امکانات واقعا فرق مهمی بین اغلب این نرمافزارها نیست و کارایی اصلی خیلی از اینها مشابهه. قسمت رنگ و ظاهر از خود نرمافزار جداست و این شکل و شمایل فعلی سایت، شکل و رنگ mybb نیست و شخصیسازی شده و قابل تغییر هم هست. در مقطعی چندین رنگ مختلف داشتیم که میتونستید در کنترل پنل انتخاب کنید، اما بعد از مدتی به خاطر مشکلات زیاد بهروزسازی این قالبهای مختلف، تصمیم گرفتیم که فقط یک قالب رنگی اصلی برای نسخه فارسی داشته باشیم. مشکل اصلی انتخاب رنگ اینه که بسیار سلیقهایه و هر کسی نظر متفاوتی داره. بعد از بررسی گزینههای مختلف، به این نتیجه رسیدیم که بهترین حالت، استفاده از رنگهای خنثی برای پسزمینه و قسمت عمده فضای صفحاته. گزینههای دیگه معمولا بیشتر بحثبرانگیز هستند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.