سریال آموزش زبان انگلیسی Family Album U.S.A که محصول دهه 90 امریکا است یکی از بهترین و کاملترین سریالهای آموزش زبان انگلیسی با لهجه امریکن هست. من هنگامی که این سریال را شروع کردم به دیدن، از لحاظ لیسنینگ چندان قوی نبودم و زیر متوسط بودم اما بعد از دیدن کامل این مجموعه مهارت زبانی ام نه تنها در گوش کردن بلکه در مکالمه و نیز دایره لغت و گرامر بهبود چشمگیری پیدا کرد.
پیشنهاد می شود که اول هر اپیزود را با زیرنویس انگلیسی نگاه کرده و معنای لغات نا آشنا و جدید را بیابید و بعد همان را بدون زیرنویس انگلیسی تماشا نمایید. چون در بار اول بخشی از تمرکز شما بر روی لغات است اما هنگامی که با تمام لغات آشنا شدید بار دوم (بدون زیر نویس) تمام تمرکز شما معطوف به خود داستان سریال و شنیدن آن می شود. در پایان هر اپیزود هم نکات گرامری و اصطلاحات توضیح داده می شود.
از طریق این لینک هم می توانید این مجموعه آموزشی ارزشمند را دانلود نمایید.
پیشنهاد می شود که اول هر اپیزود را با زیرنویس انگلیسی نگاه کرده و معنای لغات نا آشنا و جدید را بیابید و بعد همان را بدون زیرنویس انگلیسی تماشا نمایید. چون در بار اول بخشی از تمرکز شما بر روی لغات است اما هنگامی که با تمام لغات آشنا شدید بار دوم (بدون زیر نویس) تمام تمرکز شما معطوف به خود داستان سریال و شنیدن آن می شود. در پایان هر اپیزود هم نکات گرامری و اصطلاحات توضیح داده می شود.
از طریق این لینک هم می توانید این مجموعه آموزشی ارزشمند را دانلود نمایید.
کاش می آموختیم که "حریم خصوصی" هر کسی مقدس است
و تجاوز به ان یعنی توهین به مقدسات!
و تجاوز به ان یعنی توهین به مقدسات!