24-04-2018, 02:42 PM
(23-04-2018, 11:05 AM)automotive نوشته:(23-04-2018, 02:19 AM) نوشته: خیلی عالی نوشتید. میشه این سوال منو جواب بدید. مشکل من این است که دکتری گرفتم و برای پستداک کارامو کردم،به مرحله مصاحبه هم رسیده و فقط مشکل استادم اینه که اصلا اسم دانشگاه بیرجند که دکتری گرفتم را نشنیده، نمیشناسه و توی رنکینگ نیست. منم توضیح دادم براشون که توی ایران جزو دانشگاهها خوب است و چند تا از سایت ها را رفرنس دادم ولی موندم این را چجوری حل کنم. با اینکه نمراتم عالیه، مقاله دارم و معدلهام کلا بالای ۱۸ اند موندم چرا براشون سوال است این قضیه. البته چون مقطع پستداک فاند بالایی میدن،حق میدم بهشون.
بحث رنک که چند دانشگاه ایرانی در رنکینگهای معتبر حضور دارد.
به نظر من از وبسایتهایی همانند Anabin آلمان استفاده کنید و نشان بدهید که مدرک شما معتبر است (از نظر سیستم آموزشی آلمان) شاید این راه حل مسئله را برطرف کند.
ممنون بابت راهنمایی تان. کاش زودتر از خدمت شما میپرسیدم. به ایشون توضیح دادم سیستم دانشگاه ها در ایران و گفتند لینک بفرستم و من چند تا لینک ایرانی فرستادم. به نظرتون توضیح دوباره این مورد و پیشنهاد دادن این سایت، ممکنه حساسیتشان را افزایش بده و بهتر باشه نگم یا این را هم بگم؟ تشکر فراوان