28-04-2018, 01:39 PM
(27-04-2018, 07:55 PM)Hana_y.no.t نوشته: سلام.من درحال تحصیل در کارشناسی مهندسی شیمی هستم.قصد شرکت تو کنکور ارشد رشته گرافیک دارم..نمیشه همزمان با مهندسی شیمی ارشد گرافیکو کنکور بدم؟اصلا شانسی هست که بدون گذروندن دوره کارشناسی این رشته قبول بشم؟
و اینکه اگه کنکور گرافیکو قبول بشم باید کارشناسی این رشته رو بگذرونم و یا از ارشد شروع میشه؟
بنظرتون برای تحصیل در خارج از کشور مهندسی شیمیو با توجه به بی علاقگیم ادامه بدم یا گرافیکم برای پذیرش مناسب هست؟
اطلاع ندارم که امکان شرکت همزمان در هر دو کنکور وجود دارد یا خیر اما برای تغییر رشته در کارشناسی ارشد هیچ محدودیتی وجود ندارد. اگر قبول بشوید و رشته شما مرتبط نباشد در نهایت چند واحد پیش نیاز خواهید گذراند.
نقل قول:و اینکه اگه کنکور گرافیکو قبول بشم باید کارشناسی این رشته رو بگذرونم و یا از ارشد شروع میشه؟اگر ارشد قبول شوید همان ارشد را خواهید گذراند.
بحث رضایت در زندگی خیلی بالاتر از بحث درآمد و این مسائل است. به دنبال کاری باشید که به آن علاقه دارید. حال شاید به جای یک جت شخصی فقط بتوانید یک خودروی معمولی تهیه کنید اما رضایت در زندگی از این مسائل بالاتر است. در نهایت اینکه اگر کاری را دوست داشته باشید آن را بیشتر از نیاز انجام خواهید داد و در آن موفق تر خواهید شد.
همان کاری که افراد موفق انجام میدهند.
برای تحصیل در خارج از کشور تا آنجا که اطلاع دارم شرایط شیمی راحت تر از گرافیک است. اما در نهایت شما تصمیم گیرنده هستید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید