10-05-2018, 06:27 PM
(07-05-2018, 08:55 PM)butterfly نوشته: @jayممنون از جواب شما
فکر می کنم سه راه برای شما وجود داشته باشه:
1- خرید گیفت کارت از شرکت هایی که خدمات پرداخت ارزی رو انجام میدن.
2- تماس با شرکت های ارائه دهنده خدمات ارزی مثل تهران پیمنت و درخواست از اونها برای پرداخت ( تو سایتشون نوشتند که رزرو هتل رو انجام میدن احتمالا برای airbnb هم انجام بدن.)
3- پیدا کردن فردی در خارج از ایران که می خواد پول به ایران منتقل کنه. اینجوری شما معادل ریالی رو به فرد مورد نظر اون شخص می دید و اون هم پرداخت ارزی رو برای شما. این یک مقدار ریسک داره چون صرفا برمبنای اعتماد دو طرفه است ولی دیگه کارمزد شرکت ها رو نداره.
تا به الان هم که کار به اینجا رسیده که ویزا آمده و در حال رفتن هستم هزارتا خلاقیت و ترس و ریسک پشت همه کارها بوده تا انجام شده.کلا ایرانی بودن خلاقیت رو بالا می بره.
اگر مثلا یک نروژی بودم به راحتی و بدون استرس همه این کارها انجام می شد.
در رابطه با موارد که ذکر کردید:
1-احتمالا این کار رو انجام بدهم.
2-تهران پی منت تماس گرفتم.گفتند airbnb به هیچ وجه انجام نمی دهند و باید گیفت کارت بخرم اما اگر پرداخت نکرد ریسکش با خودمه وپولم رو بر نمی گردانند.
به چند تا شرکت ارزی دیگر هم زنگ زدم یک عده شون که نمی دونستند airbnbچی هست.آنهایی هم که می دانستند انجام نمی دادند.
3-این کار تقریبا محاله.چون مطمئنم طرف پولم رو می خوره.
امیدوارم یک راه حلی پیدا کنم برای این مشکل آخر.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special
Stephen Hawking
Stephen Hawking