11-05-2018, 12:01 AM
(10-05-2018, 06:27 PM)jay نوشته: ممنون از جواب شما
تا به الان هم که کار به اینجا رسیده که ویزا آمده و در حال رفتن هستم هزارتا خلاقیت و ترس و ریسک پشت همه کارها بوده تا انجام شده.کلا ایرانی بودن خلاقیت رو بالا می بره.
اگر مثلا یک نروژی بودم به راحتی و بدون استرس همه این کارها انجام می شد.
در رابطه با موارد که ذکر کردید:
1-احتمالا این کار رو انجام بدهم.
2-تهران پی منت تماس گرفتم.گفتند airbnb به هیچ وجه انجام نمی دهند و باید گیفت کارت بخرم اما اگر پرداخت نکرد ریسکش با خودمه وپولم رو بر نمی گردانند.
به چند تا شرکت ارزی دیگر هم زنگ زدم یک عده شون که نمی دونستند airbnbچی هست.آنهایی هم که می دانستند انجام نمی دادند.
3-این کار تقریبا محاله.چون مطمئنم طرف پولم رو می خوره.
امیدوارم یک راه حلی پیدا کنم برای این مشکل آخر.
امیدوارم مشکلتون حل باشه. کاملا درکتون می کنم.
در مورد راه اول، واقعا هیچ ایده ای ندارم چون خودم هیچ وقت گیفت کارت نخریدم.
در مورد راه سوم، به نظرم باید فرد مطمئن پیدا کرد و همیشه اینطور نیست. و این یه اعتماد دوطرفه است. فرض کنید اصلا اون فرد برای شما اول اینکار انجام داد. اون هم باید به شما اعتماد داشته باشه که معادل ریالی رو به طریقی به خودش یا به فرد مورد نظرش می دید.
راه حل آخری که به ذهنم میرسه اینه که اگر دانشجویی می رید دانشجوهای ایرانی دانشگاه رو پیدا کنید. اغلب دانشجوها به ورودی های جدید کمک می دن و برای چند روز اول تا خودتون خونه بگیرید جا میدن. این خیلی هم بهتره چون هزینه اجاره هتل و airbnb هم نمی دید.
همین طور، با اینترنشنال آفیس دانشگاه هم تماس بگیرید. معمولا اونا هم کمک می کنند بهتون.
متاسفانه، مقصدتون شهری که من توش هستم نیست وگرنه خودم کمکتون می کردم.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.