15-05-2018, 07:57 PM
(14-05-2018, 08:57 PM)Sunsun نوشته: سلام دوستان ممنون از راهنمایی های شما من میخوام واسه کانادا اقدام کنم.
کارشناسی ارشد معماری دارم از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 16.5.میخواستم ببینم به نظر شما بهتر اینه واسه یه لیسانس جدید تو کانادا اقدام کنم واسم بهتره یا یه فوق لیسانس مرتبط با رشتم یا دکترای معماری.
از لحاظ اینکه راحت تر پذیرش بگیرم و هزینه ها کمتر باشه و شغل سریعتر پیدا کنم واسه اقامت گرفتن بعد از تحصیلات.
سلام، اولین نکته ای که در تصمیم گیریتون باید لحاظ کنید، شانس دریافت ویزا هم هست. یعنی باید ببنید شانس دریافت ویزا برای کسی که یه مدرک مستر داره و می خواد دوباره لیسانس بخونه چقدره.
نکته دوم شهریه دانشگاه ها در مقطع لیسانس هست. متاسفانه تا جایی که من اطلاع دارم به دانشجوهای اینترنشنال اسکالرشیپی برای شهریه داده نمیشه. پس اگر هزینه براتون مهمه منطقی تر مستر مجدد و یا دکترا هست چون معمولا برای مقاطع مستر و دکترا فاندینگ وجود داره که اغلب همه ی بخش زیادی از شهریه رو کاور می کنه.
نکته سوم، در مورد سریع ترین راه، با توجه به مدت زمان تحصیل در دوره های لیسانس، مستر و دکترا دوره مستر کوتاه تره چون دو سال طول می کشه.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.