17-05-2018, 08:52 PM
(13-03-2018, 06:11 PM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام
خواهش میکنم، خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم.
معدل حز مواردی هست که دانشگاه برای پذیرش به شما در نظر میگیره، من ندیدم سفارت در این موارد ورود کنه. همینطور مجرد بودن شما براشون اهمیتی نداره.
تغییر CV و SoP هم تا جاییکه من دیدم از مواردیه که بسته به سفارت متغیره؛ مثلا شنیدم که ارمنستان به تغییرشون به شدت حساسه. اینکه واقعا دانشگاه نمونه ای که شما بهشون ارائه دادید رو برای سفارت میفرسته یا نه رو نمیدونم اما بین تجارب دوستان دیدم که آفیسر مستقیما پرسیده آیا این همون CV و SoP هست که شما به دانشگاه ارائه دادید یا خیر؟ اما گویا قبرس به تغییرات چندان حساس نیست (حداقل تا الان که من شنیدم از دوستان)
توصیه من: اگه کلمه ی حساس خاصی که در لیست TAL اشاره شده رو در CV یا SoP ندارید، اصلا تغییری ندید و همونها رو ارائه بدید. با توجه به شرایط فعلی چنانچه fund دارید (موردی که ایروان به نظر میرسه بیشتر بهش اهمیت میده) و میتونید gap رو پوشش بدید (در فرم DS-160) به سفارت ایروان مراجعه کنید.
ارادتمند
الهام
با سلام و عرض ادب!
دوست بزرگوار بنده سوم ماه می مصاحبه ام بود تو آنکارا! مصاحبه خیلی خوب بود، من به همه سوالات آفیسر عصبی جواب دادم محکم و مختصر! همینطور 6 سوال آنکارا را هم پر کردم و پریروز فرستادم. من حالا یک سوال دیگری هم از شما دارم. من سابقه فعالیت های سیاسی دارم و زندان هم افتاده ام. (مصائب مسیح ). برخی از اخبار مربوطه را گفتم دوستان پاک کنن از اینترنت. ولی بنا به صلاحدید بعضی از دوستان من بقیه موارد را پاک نکردم. الان فقط 3 تا خبر در مورد من تو اینترنت هست. و این اخبار کمی ملایم تر هستند و کلا اخبار مربوط به دستگیری و زندان را پاک کردم. به نظر شما این اخبار به نفع من هست یا به ضررم. کلا در این مورد گیج می زنم.
با تشکر از وقت گرانقدرتان.