19-05-2018, 09:19 AM
(18-05-2018, 11:33 PM) نوشته: سلام من لاتاری برنده شدم خواستم بدونم ایا نیاز به سرمایه هست یا خود ایالات ساپورت میکنه مسکن و کار را
سلام. تبریک میگم بهتون. شما نیاز به سرمایه به اون معنی ندارید ولی باید برای هزینه هایی که این پروسه داره مثل تهیه و ترجمه مدارک، یک سفر خارجی برای مصاحبه ویزا و مبالغ مربوط به مصاحبه رو داشته باشید و در صورت گرفتن ویزا نیز باید هزینه بلیط برای رفتن و حالا اگر آموزش انگلیسی بخواهید در طی این چند ماه و همینطور پولی که هنگام ورود باید همراه داشته باشید تا بتونید امور اولیه مهاجرت و پیدا کردن خانه/اتاق و سایر هزینه هاتون رو انجام بدین تا وقتی که کار پیدا کنید. اینکه چقدر با خودتون همراه ببرید دیگه بستگی به سبک زندگی و وضع مالی خانوادگی شما داره و تعداد نفرات شما. توصیه می کنم در سایت عوض بشین تا بهتر بتونید از خدمات استفاده کنید و پستهاتون رو پیدا کنید و ....
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم