(23-05-2018, 09:41 AM)Babak نوشته: راستش من مورد مشابهی ندیدم که بر اساس اون تجربه بتونم نظری بدم، ولی نظر شخصی من اینه که هر چی اخبار و اطلاعات در مورد شما بیشتر باشه، احتمالا پروسه کلیرنس شما رو طولانیتر کنه. به همین دلیل فکر کنم کمتر بودن اطلاعات حداقل از نظر طول دوره کلیرنس به نفع شما باشه.
با سلام و عرض ادب خدمت بابک بزرگوار!
ببخشید بابک جان! بر اساس گفته و نظر بعضی از دوستان این اخبار به نفع من می باشد زیرا که این را می رساند که بنده هیچ جایگاهی در حاکمیت ندارم. الان در کل سه خبر در مورد من هست که یکی اش مربوط به سال 2011 می باشد که در آن خبر درج شده است که اطلاعات و نیروهای امنیتی منزل شخصی بنده را تفکیک کرده اند و کامپیوتر شخصی و کتابهای بنده را با خود برده اند. و 2 تای دیگرش مربوط به اواخر 2015 (دسامبر) و اوایل سال 2016 (ژانویه) می باشد مرتبط با زمان انتخابات مجلس که بنده در آن انتخابات شرکت کردم ولی رد صلاحیت شدم. این دو خبر در مورد دلیل رد صلاحیت شدن من می باشند.
این را هم بگویم که بنده خدمت سربازی هم نرفته ام و معافیت پزشکی دارم. مشکل شنوایی داشتم که عمل جراحی کرده ام بر هر دو گوشم و این ها را هم به آفیسر گفتم و جای عمل ها را هم به آفیسر نشان دادم و عرض کردم که کمی بلندتر حرف بزن زیرا که باز هم کمی مشکل دارم.
در کل آیا به نظر شما این سه تا خبر را نیز پاک کنم؟