25-05-2018, 08:12 PM
(25-05-2018, 09:51 AM)ekin نوشته: با سلام و عرض ادب خدمت بابک بزرگوار!
ببخشید بابک جان! بر اساس گفته و نظر بعضی از دوستان این اخبار به نفع من می باشد زیرا که این را می رساند که بنده هیچ جایگاهی در حاکمیت ندارم. الان در کل سه خبر در مورد من هست که یکی اش مربوط به سال 2011 می باشد که در آن خبر درج شده است که اطلاعات و نیروهای امنیتی منزل شخصی بنده را تفکیک کرده اند و کامپیوتر شخصی و کتابهای بنده را با خود برده اند. و 2 تای دیگرش مربوط به اواخر 2015 (دسامبر) و اوایل سال 2016 (ژانویه) می باشد مرتبط با زمان انتخابات مجلس که بنده در آن انتخابات شرکت کردم ولی رد صلاحیت شدم. این دو خبر در مورد دلیل رد صلاحیت شدن من می باشند.
این را هم بگویم که بنده خدمت سربازی هم نرفته ام و معافیت پزشکی دارم. مشکل شنوایی داشتم که عمل جراحی کرده ام بر هر دو گوشم و این ها را هم به آفیسر گفتم و جای عمل ها را هم به آفیسر نشان دادم و عرض کردم که کمی بلندتر حرف بزن زیرا که باز هم کمی مشکل دارم.
در کل آیا به نظر شما این سه تا خبر را نیز پاک کنم؟
راستش رو بخواهید من از کارهای سفارت آمریکا و کلا سیاست آمریکا هیچ وقت سر در نیاوردم. بعضی اوقات دشمنیها ظاهریه، بعضی اوقات واقعیه و بعضی اوقات چیزهایی میبینید که با اونچه که گفته میشه تطابقی نداره. برای مثال یکی از متخصصین کامپیوتر ایران که مشاور رهبری هست و یکی از مسوولین اصلی اجرای فیلترینگ اینترنت چند سال پیش به مدت یک سال برای فرصت مطالعاتی به آمریکا اومد و خیلی راحت به همراه خانواده ویزا گرفت! اون وقت یک سری از بچههای دانشجوی ایرانی که هیچ فعالیت سیاسی یا نظامی خاصی نداشتهاند صرف این که محل تولدشون ایرانه در کلیرنس رد میشن. خلاصه این که چی در کلیرنس به نفعه و چی به ضرر چندان مشخص نیست. به همین خاطر به نظر من کم بودن خبر بهتر از هر چیز دیگه است.
این رو گفتم، ولی شاید دیگه برای پاک کردن خبرها دیر شده باشه و شاید پاک کردنشون بیشتر سوال برانگیز بشه. در شرایط فعلی صبر کنید ببینید چی میشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.