08-06-2018, 02:01 AM
(02-06-2018, 06:21 PM)محسن مظاهری نوشته: سلام من در حال تحصیل ارشد معماری در فلورانس ایتالیا هستم و یک سال از درسم مونده معدلم تقریبا 26 از 30 هستش و معدل لیسانسم 14.75 از دانشگاه پیام نور،از کی میتونم برای پذیرش دکتری اقدام کنم با توجه به اینکه یکسال از ارشدم مونده ؟ و اگه گرفتن فاند خیلی مهم نباشه واسم چه دانشگاههاییو پیشنهاد میکنید؟
سلام
برای چه ترمی قصد ورود دارید؟
به نظر من بهترین کار این هستش که دانشگاه هایی که رشته ی شما را ارائه میدهند را لیست کنید (با توجه به این موضوع که تعداد دانشگاه های کانادا زیاد نیست، به زمان زیادی نیاز نخواهید داشت)
سپس به قسمت Admission requirements مراجعه کنید و مشاهده کنید که آیا از نظر معدل حداقل های دانشگاه را پوشش میدهید یا خیر.
Deadline دانشگاه ها را نیز مشاهده کنید، سپس برای آزمون زبان برنامه ریزی کنید، همزمان با اساتید دانشگاه، آن هایی که رزومه پژوهشی شان به شما نزدیکتر است ارتباط برقرار کنید، آگر اساتید شما را به عنوان دانشجو بپذیرند و رزومه شما حداقل ها را پوشش بدهد اپلای موفقی خواهید داشت و صرفا یک مقدار روال اداری و کاغذ بازی پیش روی شما خواهد بود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید