27-01-2012, 10:51 AM
(27-01-2012, 02:05 AM)Student نوشته: ازتون تشکر می کنم بابت جوابهایی که دادید.دلیل اینکه نمی خوام بگم اینه که شنیدم کسی که فوق داشته باشه شانسش برای پذیرش گرفتن تو فوق کمتر می شه.به طور کلی درسته و اگر شما فوق داشته باشید، گرفتن پذیرش فوق در همون گرایش سختتر میشه و احتمالش پایین میاد، اما اگر هدف شما در نهایت گرفتن دکتراست، بهتره که از ابتدا برای دکترا اقدام کنید تا شانس گرفتن فاند رو بالا ببرید. اگر نمیخواهید دکترا بخونید، میتونید سعی کنید در یک گرایش دیگه فوق بخونید یا این که مدرک فوقتون رو اعلام نکنید. در اکثر مواقع اگر مدرک فوق رو اعلام نکنید نباید مشکل مهمی پیش بیاد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.