(27-01-2012, 02:00 AM)Student نوشته: ولی برای یک دانشگاه که من پرسیده بودم قبول می کردند.پس اکثرا قبول نمی کنند.سلام
من تجربه خودم رو میگم بهتون. خیلی دانشگاه ها الان اکثرا یک فرم دارن که باید اون رو پر کرد ولی بعضی ها هم مثل McGill فرم خاصی ندارن. اما اونهایی هم که فرم دارن باز چندجورن مثلا برای McMaster رو فرمش این رو نوشته بود که استاد میتونه یک نامه به جای فرم بنویسه که همون خصوصیاتی رو که در فرم خواسته توضیح داده باشه.
اما وقتی استاد من نامه رو نوشت و من فرستادم قبول نکردن و گفتن باید همون فرم باشه! در حالی که همون خصوصیاتی که در فرم پرسیده بود رو استادم در قالب نامه نوشته بود. در عوض برای UBC که اون هم یک فرم داشت روش نوشته بود که استاد میتونه یک نامه جای فرم بنویسه.
من باز هم رکامی که استادم به صورت نامه نوشته بود رو فرستادم و قبول کردن. خلاصه هرجایی یک جوره. برای همین سوال کردن خیلی مهمه. متاسفانه خیلی از استادها از فرم پر کردن خوششون نمیاد و ترجیح میدن یک نامه بنویسین و همون رو دانشجو اگر 10 بار هم خواست پرینت بگیره و استاد امضا کنه. امیدوارم دانشگاه مورد نظر شما قبول کنه ولی حتما سوال کنید.