07-07-2018, 07:47 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی
به نظر شما به شرایطی که می نویسم، شانسی برای دانشگاه های کانادا دارم؟ هم از نظر پذیرفته شدن در دوره دکترا و هم از نظر دریافت فاند.
۱- مدرک کارشناسی: زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه آزاد با معدل ۱۳/۵
۲- مدرک کارشناسی ارشد: میکروبیولوژی دانشگاه آزاد با معدل ۱۶/۷۵
۳- مقاله ISI چاپ شده:۳ تا
۴- مقاله سابمیت شده در مجلات که هنوز به مرحله داوری نرسیدن: ۴ تا ISI
5- تالیف کتاب:۳ جلد کتاب به زبان انگلیسی در انتشارات Lambert آلمان (که قابل خرید از سایت آمازون هست)
۶- گواهی شرکت در کنگره بین الملی: ۱ کنگره (بدون دادن مقاله یا پوستر)
۷- گواهی شرکت در کارگاه های آموزشی: شرکت در ۱۵ کارگاه انستیتو پاستور ایران که به گفته خودشون مدرک بین المللی هست.
۸- شغل: مدرس (بیش از ۱۰ سال سابقه تدریس کنکور دارم و در این زمینه کتاب و ... دارم)
۹- مدرک زبان: متاسفانه هنوز امتحان ندادم ولی آخر تابستون امتحان می دم که می شه روی ۶/۵ حساب کرد
ممنون
به نظر شما به شرایطی که می نویسم، شانسی برای دانشگاه های کانادا دارم؟ هم از نظر پذیرفته شدن در دوره دکترا و هم از نظر دریافت فاند.
۱- مدرک کارشناسی: زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه آزاد با معدل ۱۳/۵
۲- مدرک کارشناسی ارشد: میکروبیولوژی دانشگاه آزاد با معدل ۱۶/۷۵
۳- مقاله ISI چاپ شده:۳ تا
۴- مقاله سابمیت شده در مجلات که هنوز به مرحله داوری نرسیدن: ۴ تا ISI
5- تالیف کتاب:۳ جلد کتاب به زبان انگلیسی در انتشارات Lambert آلمان (که قابل خرید از سایت آمازون هست)
۶- گواهی شرکت در کنگره بین الملی: ۱ کنگره (بدون دادن مقاله یا پوستر)
۷- گواهی شرکت در کارگاه های آموزشی: شرکت در ۱۵ کارگاه انستیتو پاستور ایران که به گفته خودشون مدرک بین المللی هست.
۸- شغل: مدرس (بیش از ۱۰ سال سابقه تدریس کنکور دارم و در این زمینه کتاب و ... دارم)
۹- مدرک زبان: متاسفانه هنوز امتحان ندادم ولی آخر تابستون امتحان می دم که می شه روی ۶/۵ حساب کرد
ممنون