10-07-2018, 03:18 PM
(10-07-2018, 02:13 PM)DrFarin نوشته: سلام
میخوام برای پست داک در کانادا اقدام کنم
هرسه مقطع دانشگاه تهران بودم
صرف اینکه با استاد مورد نظرم تشابه موضوعات مورد علاقه رو داریم کافیه یا اینکه باید از نظر دانشگاهی هم بخواد دانشجوی پست داک بگیره؟
فرصت مطالعاتی همون پست داکه؟
اینکه یه دکترای دیگه بخونم بهتر نیست؟
سلام،
پست داک در رده کارهای آکادمیک قرار می گیره و معمولا پوزیشن های پست داک آگهی می شن مثل پوزیشن های کاری دیگه. معمولا سایت هایی هستند که این پوزیشن ها رو برای دانشگاه های مختلف جمع آوری کرده و تو سایتشون می گذارند. همین طور می تونید وب سایت خود دانشگاه ها رو هم چک کنید.
خیر، فرصت مطالعاتی همون پست داک نیست. فرصت مطالعاتی یه دوره همکاری پژوهشی چندماهه است. تاجایی که من اطلاع دارم برخلاف پست داک به شما حقوقی تعلق نمی گیره و با هزینه شخصی می رید دانشگاه یک کشور دیگه. البته شما در حین تحصیل در دوره دکتراتون می تونستید از کمک هزینه وزارت علوم برای فرصت مطالعاتی استفاده کنید. خیلی از دانشجوهای دکترا تو ایران اینکار می کنند.
در مورد سوال آخرتون، این بستگی به خودتون داره. این که آیا همچنان تمایل دارید که حداقل چهار سال دیگه دانشجو بمونید و وارد بازار کار نشید یا نه. اما بودند و هستند افرادی که اینکار کردند. این تصمیم شخصی شماست. فقط به این نکته توجه کنید که زمینه پژوهشی دکترای دومتون باید با اولی تفاوت داشته باشه. وگرنه یکم سخته توجیه دانشگاه و سفارت تکرار دکترا رو همون موضوع پژوهشی قبلی.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.