13-07-2018, 06:41 PM
(13-07-2018, 04:42 PM)امید جعفری نوشته: درود و خسته نباشید
من کارشناسی مهندسی مکانیک طراحی جامدات از دانشگاه ازاد با معدل ۱۴.۷۶ هستم . رزومه هم در حد مدارک فنی حرفه ای هست . گپتحصیلیم تا میاد زبانم اوکی بشه فک کنم بشه ۴ سال . پیشنهادتون برای بهبود وضعیت از نظر زبان و اینکه چ کشوری برای گرفتن پذیرش ارشد دانشگاه های اروپایی مرتبط با رشته ی من چیه !؟
با این اوضاع بنظرتون اگه من بتونم ایلتس ۶.۵ به بالا بگیرم میتونم برای کشورهای مثل هلند بلژیک سوئد یا حتی المان و انگلیس اقدام کنم . شرایط پیدا کردن کار همزمان با تحصیل برام خیلی مهمه
ممنون
سلام
کار در حین تحصیل معمولا محدودیت زمانی دارد و به دلیل ویزای تحصیلی درآمد قابل قبولی کسب نخواهید کرد.
شما برای هر کشوری که بخواهید میتوانید اقدام کنید، فقط بحث این است که کمک هزینه تحصیلی برای ارشد زیاد نیست و بعضا اگر دانشگاه رایگان باشد، هزینه زندگی بالا است.
مگر اینکه دانشجوی نیم وقت باشید و با استفاده از تخصص خود کار کنید و هزینه های تحصیل را بپردازید که نیاز به دانش و یافتن شغل دارد که کار راحتی نیست.
ایتالیا با جدود 5000 یورو و ترکیه بدونی نیاز به پشتیبانی مالی هر دو با کمک هزینه تحصیلی کامل در مقطع ارشد وجود دارند، ضمنا از بورس اراسموس نیز میتوانید استفاده کنید که برای یک سری رشته ها و دانشگاه های خاص ارائه میشود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید