(13-07-2018, 06:17 PM)GeekU نوشته: ممنون بابت خبر خوبتون
راجع به اون قضیه من اطلاع دقیقی ندارم پس شاید مسائل خاصی بوده.... در هر صورت من برای ویزای رزیدنت اقدام میکنم و مشغول تهیهٔ مدارکش هستم راجع به مدارک پزشکی جالب بود که کنسولی که دبی هست گفت میشه کلا مدرکی رو نبرد و بعدا توی تایوان مدارک پزشکی رو جور کرد. البته نمیدونم به ریسکش میارزه یا نه. چون الان مشکل اینه که فرمی که دفتر میده که پر کنیم رو وزارت بهداشت مهر نمیکنه....به نظر میاد حتی اگر این کارها رو هم انجام بدیم عملا پروسه رو معتبر در نظر نمیگیرن و بعد دوباره توی تایوان این آزمایشات رو مجددا میدیم.
متاسفانه کلی از کشورهای دور و بر از این آزمایشات معاف هستن (ارمنستان، ترکیه، کشورهای حاشیهٔ خلیجفارس و ...) ولی ایران نیست!
سلام
این مسائل قبلا بطور کامل و دقیق توضیح داده شده؛ لطفا صفحات قبل رو بخونید.
من فقط خلاصه وار مجددا میگم. برید پیش یه دکترعمومی براتون آزمایشها رو بنویسه؛ بعد برید آزمایشات رو انجام بدید؛ مجددا نتایج رو ببرید پیش همون دکتر و بهش بگید فارسی براتون بنویسه که شما بیماریهای ذکر شده رو ندارید ( منظور بیماری هایی هست که در اون لیست دانشگاه ذکر شده)
بعد اون برگه رو ببرید براتون سازمان نظام پزشکی ( وزارت بهداشت متفاوت هست با سازمان نظام پزشکی) براتون مهر کنه و بعد بدید ترجمه.
شما در هر صورت وقتی وارد بشید تمام آزمایشات رو اینجا باید مجددا انجام بدیدو
موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.