20-07-2018, 12:37 PM
(19-07-2018, 04:05 PM)Manfred نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی و تشکر از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار قرار میدید
چند تا سوال داشتم
یکی اینکه پورتفولیو برای مقطع دکتری چقد اهمیت داره؟ من کارای خوبی دارم و پرتفولیوم نقطه قوتم خواهم بود اگر که واقعا مهم باشه!
دیگه اینکه آزاد کردن مدرک و ترجمه و ... مدرک کارشناسی هم نیازه؟
من لیسانسم دولتی تبریز بوده با معدل 15.6 و مسترم که الان فقط پایان نامم مونده از غیرانتفاعی پارس تهرانه که احتمالا حدود 16.5 میشم. حالا این معدل ها مینیمم های لازم برای دانشگاه های مختلف رو شامل میشن یا نه؟ (معدل لیسانسم بدون دروس بی ربط مثل معارف کمی بهتر میشه)
سوال دیگه اینکه با توجه به اینکه من هنوز تصمیم خاصی در مورد کشور مقصد نگرفتم شما کجا رو پیشنهاد می کنید؟ (الویت اصلیم گرفتن فول فاند یا امکان کار هست چون خانواده نمیتونن از پس هزینه ها بربیان)
سلام
بله پورتفولیو برای رشته شما اهمیت زیادی دارد.
بله مورد نیاز است.
عرف حداقل معدل در بیشتر دانشگاه های دنیا 15 از 20 است و من تا 18.6 از 20 در برخی دانشگاه های بسیار خوب نیز مشاهده کرده ام اما این موارد استثنا است، همان 15 از 20 را به طور کلی مورد نظر قرار دهید و برای اطمینان باید هر دانشگاه را بر حسب رشته ی خود (عموما در قسمت Admission requirements) مشاهده کنید.
در ارتباط با فاند در معماری اطلاعی ندارم اما در وب سایت دانشگاه ها عبارت هایی همانند Financial aid یا fund یا موارد مشابه را جست و جو کنید، اگر کمک هزینه ای وجود داشته باشد در وب سایت دانشگاه ذکر شده است یا استاد راهنمای شما به شما اعلام خواهد کرد.
شما به راحتی به اساتید اعلام کنید که تنها در صورت دریافت فاند امکان اپلای دارید در غیر این صورت نمیتوانید اپلای کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید